TPV perjantaina Melodyn kimppuun
Julkaistu: 17.06.2022 10.59

TPV perjantaina Melodyn kimppuun

Kuva: Jyri Haapanen

TPV:n urakka Kolmosessa jatkuu perjantaina Kaupissa, jolloin vastaan tulee FC Melody. Ottelu alkaa klo 20:00. Säätiedote lupaa komeata iltaa, joten puitteet kunnon jalkapalloviihteelle ovat mitä mainioimmat.

Punakone lähtee perjantain otteluun sarjakärjessä: kahdeksasta ottelusta on tilillä seitsemän voittoa, ja TP-T:tä vastaan pelattu tasapeli. Varaa löysäilyyn ei kuitenkaan ole, sillä iskuetäisyydellä sarjakärjestä on useampikin joukkue.

FC Melody on kokeneiden kehäkettujen jalkapallojoukkue, joka omien sanojensa mukaan "ei harjoittele, vaan keskittyy esittämään kaunista jalkapalloa sekä nauttimaan lajista, pelien jälkeisiä pitkiä taktiikkapalavereita unohtamatta." Raittius- ja urheiluseuraksi leimautuva Melody siis ei aivan haudanvakavalla otteella peliä lähesty, mutta joukkueessa on taitoa yllin kyllin – ja muutamia TPV:lle hyvin tuttuja pelaajia.

TPV otti viime viikonloppuna voiton Tamun kakkosjoukkueesta. Voitonriemuun sekoittui myös hieman murhetta, kun maalivahti Jaakko Häyhä joutui jättämään pelin kesken loukkaantumisen vuoksi. Ash Civil avaa hieman Punakoneen pelaajatilannetta: - Jaska on poissa jonkun aikaa. Tarkkaa kestoa en osaa vielä sanoa. Joka tapauksessa Sami Maja on treenannut todella hyvin, ja saa nyt tilaisuutensa. Tämä ottelu tulee Tommi Smeetsille hieman liian pian, vaikka hän on jo palannut treeneihin.

- Muutoin pelaajatilanne on hyvä, ja meillä on positiivinen ongelma, etteivät kaikki treeneissä loistaneet pelaajat mahdu kokoonpanoon. Treeniviikko on ollut hyvä, ja Melody on mielenkiintoinen vastus. He eivät varmasti tule Kauppiin peruuttelemaan, vaan haastavat meidät täysillä. Odotettavissa on siis viihdyttävä ottelu, joka kannattaa tulla katsomaan paikan päälle.

Liput TPV:n kotiotteluihin maksavat 5€ - alle 15-vuotiailla on otteluihin vapaa pääsy. Oheispalveluina makkara- ja kahvikioski sekä anniskelualue.

TPV:n otteluita voit katsoa myös suoratoistona!