TPV - ACE  8 - 1

Kauppi 3 TN

Lohkovoitto valui Nokialle - kausi ohi

Jalkapallo on upea laji, joka herättää tunteita. Lauantaina TPV:n kannattajat saivat kokea laajan tunneskaalan: epäuskosta riemuun ja lopuksi vielä kohti karvasta pettymystä. Urheilu tarjosi Punakoneen kannattajille tunteita isolla kauhalla, ja vaikka homma päättyikin äärimmäisen niukkaan lohkon kakkossijaan, ei joukkueen tai kannattajien kannata työntää päätä pensaaseen.

NoPS ja TPV päätyivät siis tasapisteisiin samalla maalierolla, ja nokialaisten kaksi enemmän tehtyä maalia ratkaisivat lohkovoiton. Puoliajalla TPV johti jo 6-0, mutta toisella jaksolla maalieroa ei saatu riittävästi venytettyä, ja 8-1 voitosta huolimatta Punakone sai marssia pettyneenä pukukoppiin. Otto Keronen oli ottelun hahmo neljällä tehdyllä maalilla.

Kun ottelun jälkeen on vedetty henkeä, koko kausi asettuu mittasuhteisiin. Kaudella on nähty pelaajien kasvutarinoita, ja kehittymistä on ollut ilo seurata. Päävalmentaja Ash Civil ei myönnä olevansa tuloksesta allapäin, vaikka pettymys tietysti on ilmeinen. – Vaikeiden hetkien jälkeen pojat pistivät vielä kaiken peliin, ja tulivat mukaan taisteluun lohkovoitosta. Se jäi nyt todella pienellä marginaalilla ottamatta, mutta olen joukkueestamme todella ylpeä. Tämä kausi käänteineen jää varmasti mieleen, ja tästä keräämme vielä enemmän nälkää ensi kaudelle.

- Nyt näemme, että jokaisella ottelulla ja jokaisella maalilla on merkitystä. ACE pisti meidät tekemään töitä, eikä näissä hommissa ole vapaataipaleita. Vastustajan maalivahti otti tärkeitä koppeja, ja tällä kertaa ei vain ollut meidän vuoromme. Teimme koko kauden mittakaavalla kuitenkin kaikkemme, ja tällä kertaa marginaalit vain kääntyivät meitä vastaan.

Ensi kauden valmistelut on jo aloitettu, ja sopimusuutisia alkaa varmasti tulemaan hyvinkin pian. – Me emme jää ihmettelemään kovin pitkäksi aikaa, vaan ensimmäiset sopimukset julkaistaan hyvin pian. Haluan tässä vaiheessa kiittää kannattajiamme kaudesta. Olemme saaneet hienoa tukea koko pitkän kauden ajan ja se on antanut meille voimia.

8 - 1

ACE
(6-0)
6'MaaliKeronen Otto
10'MaaliLehti Tuomas
12'MaaliKeronen Otto
26'MaaliKeronen Otto
40'MaaliSmeets Tommi
42'MaaliMbachu Emenike
48'MaaliHaavisto Antti
56'MaaliKeronen Otto
70'MaaliMbachu Emenike