8
LOK
16.00
Edustus Miehet, Miesten Kolmonen

TPV - ACE  8 - 1

Kauppi 3 TN

Runkosarjan huipennus lauantaina Kaupissa

Lauantaina on todella mielenkiintoinen matsipäivä: TPV pelaa Kaupissa ottelun AC Estudiantesia vastaan. Vastustajalla ei ole enää pelissä panosta, mutta Punakoneella on tiukka taistelu nousukarsintapaikasta NoPSin kanssa. Ennen lauantain otteluita NoPSin maaliero on neljä maalia parempi kuin TPV:llä. Viime ottelussa löytyneen maalivireen olisi siis jatkuttava myös lauantaina.

Punakone oli FC Melodya vastaan todella elementissään, ja edellisten ottelujen nikottelut muisto vain. Lohkon kärkipaikan suhteen tilanne meni liiankin jännäksi, ja siksi lauantain ottelussa on aivan erityinen puristus. NoPS pelaa samaan aikaan ottelunsa Loisketta vastaan, ja kannattajat seuraavat varmasti samalla toisen ottelun tilannetta.

ACE sijoittuu sarjassa yhdeksänneksi, ja sen motivaatio ottelussa on lähinnä aiheuttaa TPV:lle vaikeuksia, kuten kauden ensimmäisessäkin keskinäisessä ottelussa kävi. Ash Civil kunnioittaa päätöskierroksen vastustajaa, eikä odota maalinteosta tälläkään kertaa helppoa: - Me haluamme ensisijaisesti voittaa ottelun ja lisäksi tehdä paljon maaleja. Tiedän, että se ei tule olemaan helppoa. Jos kuitenkin saamme Melody-ottelusta intensiteetin ja vauhdin mukaan, kaikki on mahdollista.

- Joukkue on valmiina, siitä ei ole epäilystäkään. Ottelussa on aivan erityinen panos, joten toivon luonnollisesti, että saamme runsaasti kannustusta lauantaina. Teemme tässä tilanteessa varmasti parhaamme. Lopputulos on sitten hyväksyttävä, oli se mikä tahansa, Ash filosofoi.

TPV – ACE Kaupissa lauantaina 8.10. klo 16:00. Liput 5€, alle 15v ilmaiseksi. Oheispalveluina makkara- ja kahvikioski sekä anniskelualue. Nyt jos koskaan Punakone tarvitsee kannatusta, joten kaikki lauantaina Kauppiin!

Tilastot

8 - 1

ACE
(6-0)
6'MaaliKeronen Otto
10'MaaliLehti Tuomas
12'MaaliKeronen Otto
26'MaaliKeronen Otto
40'MaaliSmeets Tommi
42'MaaliMbachu Emenike
48'MaaliHaavisto Antti
56'MaaliKeronen Otto
70'MaaliMbachu Emenike

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista