29
SYY
20.00
Edustus Miehet, Miesten Kolmonen

FC Melody - TPV   1 - 14

Kauppi 2 TN

Jännitystä kahdella kentällä

TPV jatkaa taisteluaan Kolmosessa torstaina FC Melodya vastaan. Erikoista ottelussa on se, että se käydään Kaupin kakkosnurmella, ja Punakoneen kanssa lohkovoitosta taisteleva NoPS pelaa vierasottelun TP-T:tä vastaan viereisellä kolmosnurmella. Toiseksi viimeisen kierroksen jännitysnäytelmää voikin siis seurata Kaupissa samanaikaisesti kahdella vierekkäisellä kentällä.

TPV:n syyskuu on ollut vaikeuksia täynnä: tulokset eivät ole vastanneet odotuksia, ja niinpä lohkovoitto ei ole enää kokonaan omissa käsissä. Vastassa oleva FC Melody pelaa enää kunniasta, sillä jo toiseksi viimeisen ottelunsa pelannut, yhdeksäntenä oleva ACE on nuottimiehiä neljä pistettä perässä. Melodyn koko kausi on ollut viihteellisen jalkapallon juhlaa, sillä joukkueen otteluissa on nähty keskimäärin noin 5,5 maalia.

TPV on jatkanut treenikentällä kovaa työntekoa, ja Punakone lähtee katkaisemaan voitotonta putkea torstaina. – On mielenkiintoista, että sarjan kannalta tärkeät matsit pelataan vierekkäin ja samaan aikaan, mutta meidän on keskityttävä omaan tekemiseen. Tällä kertaa tulosta on tultava, ja meidän on saatava sitä myös pienemmällä kakkosnurmella, päävalmentaja Ash Civil paaluttaa.

- Emme odota tästäkään ottelusta mitenkään helppoa, vaan pisteiden eteen täytyy tehdä raa'asti töitä. Pelaajatilanteesta voi sanoa sen verran, että Po Law palaa pelikiellosta, Miska Huttunen parantelee treeneissä tullutta kolhua, ja parin pelurin tilanne avauksen suhteen tarkastetaan keskiviikkona illalla treeneissä.

FC Melody – TPV, Kauppi TN2 torstaina 29.9. klo 20:00. Nähdään siellä!

Tilastot
FC Melody

1 - 14

(0-7)
7'MaaliKeväänranta Tino
14'MaaliKeväänranta Tino
19'MaaliMbachu Emenike
26'MaaliLehti Tuomas
33'MaaliLehti Tuomas
35'MaaliKeväänranta Tino
44'MaaliSmeets Tommi
52'MaaliMbachu Emenike
54'MaaliTuomi Roope
60'MaaliLehti Tuomas
64'MaaliWallenius Jussi
68'MaaliTuomi Roope
71'MaaliTuomi Roope
72'MaaliTuomi Roope
83'MaaliMbachu Emenike

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista