PJK testaa Punakoneen vireen
Julkaistu: 11.08.2022 21.36

PJK testaa Punakoneen vireen

TPV jatkaa otteluitaan Kolmosessa perjantaina kotiottelulla PJK:ta vastaan. Matsi pelataan Kaupissa ja avauspotku tapahtuu klo 20:00. Kauniiseen kesäiltaan kannattaa tulla nauttimaan jalkapalloviihteestä, hyvästä seurasta ja oheispalveluista.

TPV kävi hakemassa pisteet Ikaalisten Urheilijoilta ottelussa, johon vastustaja ei saanut täyttä miehistöä kasaan. Maaliero kaunistui, mutta muuten ottelu ei ollut sieltä hohdokkaimmasta päästä. Perjantaina vastassa on nousukuntoinen PJK, joka on alkanut tekemään nousua lohkon pohjalta.

Pirkkalan ylpeys on tahkonnut viimeiset neljä peliä ilman tappiota. Pari viikkoa sitten sarjan kolmantena oleva TP-T joutui tyytymään maalittomaan tasapeliin Pirkkalassa. Monet muistavat, että täysien pisteiden hakeminen Pirkkalasta oli Punakoneellakin työn ja tuskan takana, joten PJK:n kanssa saa olla tarkkana.

Tätä mieltä on myös Ash Civil, jonka mietteet perjantain ottelusta myötäilevät tuttua kaavaa: - Joukkue on tietoinen PJK:n hyvästä vireestä, joten meidän täytyy olla valmiina kaikkeen. Peli Pirkkalassa oli meille todella hankala. Tällä kertaa meidän täytyy vain pelata omaa peliämme ja nauttia matkasta.

Meidän on oltava valmiina, ja olemme tästä harjoitusten yhteydessä myös keskustelleet. Mikään ei saa tällä kertaa yllättää meitä. Poissaolojen suhteen olemme melko lailla samassa tilanteessa kuin viime viikolla.

Ottelu alkaa perjantaina 12.8. klo 20:00. Liput TPV:n kotiotteluihin maksavat 5€ - alle 15-vuotiailla on otteluihin vapaa pääsy. Oheispalveluina makkara- ja kahvikioski sekä anniskelualue.