Kauden pisin vieraspelireissu edessä
Julkaistu: 05.08.2022 15.32

Kauden pisin vieraspelireissu edessä

Kuva: Jyri Haapanen

TPV pelaa lauantaina klo 18 vieraspelin Ikaalisten Urheilijoita vastaan. Ottelu pelataan Parkanossa Pahkalanniemen kentällä ja kannattajaryhmä Tammelan Voima järjestää otteluun vierasreissun.

Voitokas paluu kesätauolta oli joukkueelle ja valmennukselle mieleen. Jokaisessa ottelussa on joka tapauksessa oltava kaikin puolin valmiina – varsinkin kun peli pelataan hieman etäämpänä Tampereelta. Etenkään henkisesti joukkue ei voi vaihtaa vapaalle.

IkU:n kausi on ollut Kolmosessa melko vaikea, sillä joukkue on saalistanut 11 ottelusta vain kolme pistettä. Etenkin viimeisissä peleissä omissa on soinut todella raskaasti: viime viikolla FC Haka juniorit hakivat pisteet Pahkalanniemeltä rökälelukemin 0-12. Kauden avauspelissä IkU hävisi Kaupissa Punakoneelle 5-0.

Päävalmentaja Ash Civilillä on otteluun selvät sävelet: - Me emme kiinnitä sarjataulukkoon mitään huomiota, vaan tämä on seuraava ottelu, jonka haluamme voittaa. Niinpä meillä on oltava voittamiseen vaadittava asenne.

- Poissaoloja meillä on aika lailla. Armeijassa olevat kaverit eivät ole edelleenkään käytettävissä. Lisäksi on pari loukkaantumista ja muuta estettä. Kaikeksi onneksi Tino (Keväänranta) on viime ottelun kolhusta huolimatta treenannut tällä viikolla ja pystyy pelaamaan. Harjoittelussa olemme jatkaneet samoja latuja, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään peliämme.

Punakone toivoo voimakasta vieraskannatusta lauantai-iltana!