Punakoneella voitokas paluu kesätauolta
Julkaistu: 31.07.2022 20.00

Punakoneella voitokas paluu kesätauolta

TPV jatkoi hyviä otteitaan sarjatauon jälkeen, ja kaatoi Sääksjärven Loiskeen perjantaina Kaupissa lukemin 3-0 (2-0). Punakone oli heti alussa kuskin paikalla, ja voittoa voi kuvailla hyvinkin ansaituksi. 118 katsojaa sai nähdä TPV:n voiton kauniissa kesäillassa.

- Ensimmäinen vartti oli ehkä parasta peliämme koko kauden aikana, hehkutti päävalmentaja Ash Civil suojattiensa esitystä ottelun alkuvaiheessa. TPV menikin johtoon jo 9 minuutin kohdalla, kun ottelussa pirteästi esiintynyt Tino Keväänranta nosti pallon maalin kattoon sekavan tilanteen päätteeksi.

Muutaman minuutin päästä Keväänranta oli jälleen asialla, kun taitava hevosmies teki tarkan siirron alanurkkaan Emeniken ja Mohamed Koroman saumattomasta esityöstä. Yleisö tuntui haluavan kovasti Tinolle knallia, mutta ottelun loppupuolella tuli ikävä kolhu silmäkulmaan, ja ilta päättyi tikkaukseen ensiavussa.

Ensimmäisen jakson loppupuoli pysyi suhteellisen hyvin hallinnassa, vaikka myös Loiskeella oli hetkensä. – Sami (Maja) teki meille yhden huippupelastuksen, ja muutenkin Loiske aiheutti aika ajoin meille ongelmia, Civil antoi tunnustusta illan vieraille.

Toisen jakson alussa TPV:llä oli useampikin huippupaikka ottelun ratkaisemiseksi, mutta lopullisen niitin iski vasta Emenike toisen jakson puolivälissä. Ottelu pysyi Punaisten kontrollissa loppuun asti ja sarjan toinen puolikas käynnistyi voitollisesti.

Ensi lauantaina edessä on kauden pisin vierasreissu, kun vierasottelu Ikaalisten Urheilijoita vastaan pelataan Parkanossa. Kannattajaryhmä Tammelan Voima järjestää otteluun vierasreissun.

Ottelun maalit:
9’ 1-0 Keväänranta
17’ 2-0 Keväänranta
68’ 3-0 Emenike

TPV:n kokoonpano:

Sami Maja
Aleksi Rantanen
Juho Mattila
Po Law
Wipe Vänttinen
Tommi Smeets
Otto Järvinen > 64’ Akseli Paavola
Mohamed Koroma > 72’ Roope Tuomi
Emenike Mbachu
Tino Keväänranta > 81’ Jasi Kinnunen
Tuomas Lehti > 72’ Nils Strömsholm

Jaakko Häyhä
Lauri Hopia
Kudzi Kauhanen
Akseli Paavola
Roope Tuomi
Nils Strömsholm
Jasi Kinnunen