Länsi-Tampereen ylpeys vieraaksi Kauppiin
Edustus MiehetJulkaistu: 06.05.2022 09.11

Länsi-Tampereen ylpeys vieraaksi Kauppiin

Kuva: Jyri Haapanen

TPV pelaa perjantai-iltana sarjakauden toisen kotiottelunsa – vastassa on Länsi-Tampereen ylpeydeksi itseään kutsuva PP-70. Ottelu pelataan perjantaina 6.5. klo 20:00 Kaupissa. Lue tästä lisätietoa TPV:n ottelutapahtumista.

TPV ja PP-70 ovat sarjataulukossa tasapisteissä, mutta illan vieraat ovat pelanneet ottelun enemmän: joukkueen kausi alkoi rökäletappiolla NoPSia vastaan, mutta sen jälkeen PP-70 on ottanut voitot sekä Loiskeesta että ACE:sta.

TPV:tä on viimeiset viikot vaivannut sairastumisten ja loukkaantumisten aalto. Tilanne on jo hieman parempi, vaikka täydellä vahvuudella ei perjantain otteluun päästäkään. Kokoonpanon runko on kuitenkin vakaalla pohjalla, ja edellisestä ottelusta lähdetään ehdottomasti parantamaan.

Vastuuvalmentaja Ash Civil ei tunne illan vastustajaa kovin tarkkaan, vaikka joitakin tuttuja hahmoja joukkueessa onkin. – Ei tästäkään ottelusta mitään helppoa tule, sillä vastustajalla on pari voittoa alla. Meillä on omat poissaolomme, mutta saamme hyvän kokoonpanon kehiin ja meidän täytyy pitää huolta omasta valmiudestamme. PJK-ottelun taisteluhenki ja mentaliteetti pitää siirtää tähänkin matsiin.

Alkukaudella hienosti esiintynyt Roope Tuomi on ottelun alla positiivisissa tunnelmissa: - Tähänkin peliin lähdetään hyvällä mielellä. Jokaiseen tilanteeseen on mentävä täysillä, sillä Pirkkalassa nähtiin, ettei mitään saada ilmaiseksi. Jokainen ottelu on meille koko kauden mittakaavassa tärkeä. Toivottavasti myös oma peli jatkuu hyvänä.

Sää näyttää paranevan, joten puitteet otteluun tulevat olemaan erinomaiset. Tervetuloa Kauppiin viettämään mukavaa perjantai-iltaa jalkapallon parissa!