TPV taistelee perjantaina Pirkkalassa
Edustus MiehetJulkaistu: 28.04.2022 18.23

TPV taistelee perjantaina Pirkkalassa

TPV:n sarjakauden ensimmäinen vierasottelu pelataan perjantaina 29.4. klo 18:00 Pirkkalan keskuskentällä, jossa Paltsareita isännöi PJK. TPV hakee jatkoa kauden avausvoitolle, jonka joukkue otti viime perjantaina Kaupissa Ikaalisten Urheilijoista lukemin 5-0.

Illan isäntä Pirkkalan Jalkapalloklubi sijoittui viime kaudella Kolmosessa lohkon ylemmässä loppusarjassa viidenneksi. Tämä kausi on lähtenyt PJK:lla hieman hitaasti liikkeelle, sillä kahdesta ensimmäisestä ottelusta on tullut tappiot yhteismaalein 1-9.

TPV:llä on ollut kauden alla ja alussa hieman ongelmia sairastelujen kanssa, eikä täyttä miehistöä saada jalkeille perjantainakaan. – Muutama poissaolo meillä on yhä, mutta hyviä vaihtoehtoja riittää jokaiselle pelipaikalle, toteaa päävalmentaja Ash Civil.

- Meillä on joka tapauksessa ollut hyvä treeniviikko, ja pyrimme parantamaan suoritustamme sarjakauden avauksesta. IkU-pelin annista on keskusteltu, ja lähdemme jatkamaan siitä, ettei vastustajaa päästetä helpolla laukaisusektorille. Ja fokuksemme on yhä hyvän suorituksen tekemisessä.

NoPSista täksi kaudeksi Punaisiin siirtynyt Wipe Vänttinen iloitsee sarjakauden alkamisesta: - Pelipäivä on aina juhlapäivä. Tämän viikon treeneissä ollaan menty taas kovaa, ja tekemisen taso on ollut joka jätkällä korkealla. PJK on hävinnyt molemmat ottelunsa, joten eiköhän meillä ole vastassa nälkäinen joukkue. Takki auki ei voi lähteä pelaamaan. Kun huomenna kaikilla on asenne kunnossa ja tehdään kovasti töitä, niin palkintona on kolme pistettä.