Wihtori Vänttinen sopimukseen TPV:n kanssa
Edustus MiehetJulkaistu: 07.01.2022 20.45

Wihtori Vänttinen sopimukseen TPV:n kanssa

TPV on solminut kauden 2022 kattavan sopimuksen Wihtori Vänttisen kanssa. Keskikentän keskustassa ja laitapakkina viihtyvä Vänttinen siirtyy Paltsareihin NoPSista, jossa on pelannut koko uransa.

Huolimatta vasta 20 vuoden iästään Vänttinen on pelannut NoPSin edustuksessa jo viidellä kaudella. – Make (Markus Halme) ja Tonto (Toni Rantala) ovat minulle jo Nokian ajoilta tuttuja valmentajia. Ash Civil on uusi ja mieluisa tuttavuus.

- Make soitteli minulle ja kysyi ensi kauden suunnitelmista. Liityinkin joulukuussa TPV:n treenivahvuuteen, ja vakuutuin tekemisestä. Joukkueesta on muotoutumassa nuori ja nälkäinen – on hienoa kuulua porukkaan, jossa kaikki ajavat samaa asiaa tavoitteellisesti.

Treenien hyvä tempo ja ilmapiiri miellyttävät Wihtoria: - Harjoituksissa on hyvää kilpailua ja kaikki vetävät tosissaan. Tätä hommaa tehdään yhdessä ja tavoitteet ovat selkeät. Joukkueen tavoite on palata Kakkoseen - itselläni on tavoitteena pelata ehjä kausi ja saada kunnolla peliaikaa. Ennen kaikkea haluan kuitenkin kehittyä paremmaksi pelaajaksi. Siksi TPV tuntuu minulle sopivalta vaihtoehdolta.