Jatkosopimukset Miska Huttuselle ja Jaakko Häyhälle
Edustus MiehetJulkaistu: 02.12.2021 19.26

Jatkosopimukset Miska Huttuselle ja Jaakko Häyhälle

TPV on solminut kauden 2022 kattavat jatkosopimukset Miska Huttusen ja Jaakko Häyhän kanssa. Molemmat kuuluivat kaudella 2021 Punaisten vakiokalustoon ja miesten jatkaminen edustuksen riveissä on seuralle erittäin mieluinen uutinen.

Keskikentällä ja puolustuksessa viihtyvä Huttunen kertoo päätöksen jatkamisesta olleen suhteellisen helppo. - Kyllä tässä oli aika selvät sävelet. Aloitan tammikuussa armeijan Pirkkalassa, ja toiveissa on, että pystyn harjoittelemaan mahdollisimman täysipainoisesti. Olen todella positiivisesti yllättynyt, että treeniporukka on jo heti aluksi näin iso, ja saamme pidettyä hyviä treenejä alusta asti. Toivottavasti saamme kasaan porukan, joka pystyy taistelemaan noususta Kakkoseen.

Maalivahti Häyhä pelasi kuluneella kaudella tiensä kannattajien sydämiin – tästä osoituksena on kannattajaryhmä Tammelan Voiman valinta kauden parhaaksi pelaajaksi. Jaska on uudesta kaudesta positiivisilla fiiliksillä - Lähden hyvällä mielellä uuteen kauteen ja uskon, että meillä tulee olemaan hyvä joukkue Kolmosessa. Jatkoa ei tarvinnut hirveästi lopulta miettiä. Odotan innolla yhteistyötä uuden valmennuksen kanssa – ja odotan, että nousemme takaisin Kakkoseen.

Edustus aloitti treenit tämän viikon maanantaina, ja treenivahvuus on heti alkuun hyvä. Jäämme odottamaan lisäuutisia ensi kauden sopimuksista!