TPV P11 Punainen - Iloisella ilmeellä
Julkaistu: 12.02.2022 00.00

TPV P11 Punainen - Iloisella ilmeellä

TPV P11 Punainen on aloittanut kauden pandemiasta riippumatta erittäin iloisella ja vauhdikkaalla ilmeellä.

Joukkueeseen saimme ison määrän uusia pelimiehiä kauden 2021 lopuksi. Uusien pelaajien joukkueeseen liittyminen toi myös vanhemmille konkareille aimo-annoksen energiaa. Joukkueessa on tällä hetkellä 19 peluria!

Jalitsu valitettavasti meni nurin. Tämä tarkoittaa pienempää määrää treenejä, mutta se avaa mahdollisuuden muulle yhdessäololle kuten esim. Pulkkamäet, fysiikkatreenit yms. Toki ajan kuvaan kuuluu sairastaminen ja joukkueena emme tältä ole välttyneet. Nuoret toki kestävät miltei kaikki taudit huomattavasti paremmin ja kentällä on sairauksien jälkeen nähty vielä nälkäisempiä oppijoita.

FUTSAL tänään!

Joukkueemme pelaa futsalia Palloliiton läntisessä liigassa ja pelit on pääsääntöisesti ollut erittäin tiukkoja. Laatua on myös kentällä nähty. Lisä käsiksi vanhemmista on saatu kaksi kokenutta urheilijaa jotka oman panoksensa kautta tuovat treeneihin sisältöä. Joukkueessa on nyt myös virallisia huoltajia, tämäkin on iso ja tärkeä asia.

Tänään Futsalissa kohtasimme Tampere United Lännen sekä FC Nokian. Pelit olivat suhteellisen tasaisia vaikka FC Nokiaa vastaan pääsimme pienen kaulan repimään. Pääasia että jotain opittiin ja koettiin onnistumisia. Kiitos joukkueen tärkeille taustahenkilöille!

TaMu Länsi. 1 vs 4 .TPV P11 P

TPV P11 P. 8 vs 1 .FC Nokia

Kuvia alla!