Terveystalo Sport -webinaari - nuorten urheilu- ja rasitusvammat
Julkaistu: 24.05.2023 15.16

Terveystalo Sport -webinaari - nuorten urheilu- ja rasitusvammat

Mitä pitää tehdä, jos nuori loukkaantuu harrastuksen parissa?

Miten nuorten urheilu- ja rasitusvammoja voidaan ennaltaehkäistä? TPV:n yhtestyökumppani Terveystalo järjestää 7.6. kello 18–19 maksuttoman Terveystalo Sport -webinaarin.

Ilmoittaudu tästä

Webinaarissa pääset kuulemaan nuorten urheilu- ja rasitusvammojen ennaltaehkäisystä, kuntoutuksesta ja ensihoidosta kentällä. Lisäksi kerromme, missä tilanteissa vammojen vuoksi kannattaa hakeutua lääkäriin. Webinaari on suunnattu vanhemmille, joukkueen- johtajille ja valmentajille.

Webinaarin puhujina toimivat huippuasiantuntijamme, ortopedian ja traumatologian erikoislääkärit Teemu Paatela ja Jammu Öunap sekä ortopedian ja traumatologian sekä liikuntatieteen erikoislääkäri Tapio Kallio. Pääset myös esittämään webinaarin chatin kautta kysymyksiä asiantuntijoillemme aiheeseen liittyen.

Teemu Paatela: “Olen alaraajojen vammojen ja sairauksien hoitoon erikoistunut ortopedi. Harrastan itse aktiivisesti triathlonia, kilpauintia, hiihtoa ja laskettelua, joten urheiluvammojen hoito ja kuntoutus ovat minulle tuttuja.”

Jammu Öunap: “Olen työskennellyt noin 30 vuotta ammatti- ja kilpaurheilijoiden parissa, kuten jääkiekon miesten maajoukkueen, Suomen olympiajoukkueen, sekä pääsarjatason jääkiekon ja jalkapallon joukkuelääkärinä.”

Tapio Kallio: “Liikuntaa haittaavien vaivojen hoidossa minulle on tärkeää miettiä oireen hoidon lisäksi ongelman syy ja korjata se täsmähoidolla. Vammojen uusiutumisen estäminen ja ennaltaehkäisy ovat osa hoitoani.”