TPV tekniikkaradat ja tekniikkakilpailut
Julkaistu: 14.09.2022 16.38

TPV tekniikkaradat ja tekniikkakilpailut

TPV:n tekniikkaradat, joilla on mahdollista harjoitella teknikkakisalajeja alkavat syyskuun lopulla. Seura järjestää myös tekniikkakisat, joissa on mahdollista suorittaa tekniikkamerkki. Kisat ovat avoimet 2009-2014-syntyneille tytöille ja pojille. Suorittamalla kultaisen merkin pelaaja voi päästä SM-tekniikkakisoihin.

Kaikki joukkueet voivat tulla tekniikkaradoille harjoittelemaan lajeja. Suosittelemme, että joukkueesta on mukana aikuinen valvomassa oman joukkueen pelaajien toimintaa. Aikoja ei tarvitse ottaa ylös ellei halua. Tekniikkamerkin voi suorittaa vain seuran tekniikkakisoissa. Tekniikkaradoille ei tarvitse ilmoittautua.

TPV:n tekniikkakisat järjestetään Su 9.10. klo 11.00-14.00 Pyynikin kentällä. Kisoihin voi osallistua myös muiden seurojen pelaajia, joilta peritään 15 euron osallistumismaksu. Kaikkien tekniikkakisoihin osallistuvien pelaajien (myös TPV:n pelaajien) tulee ilmoittautua TÄÄLLÄ 1.10.mennessä.

Teknikkaradat järjestetään Pyynikin kentällä. Jokaisella vuorolla on vastuujoukkueet, jotka rakentavat ja purkavat radat. Tekniikkaratojen ajankohdat ja vastuujoukkueet:

Su 25.9. klo 11.00-14.00 TPV Tekniikkaradat, ratojen

Su 2.10. klo 11.00-14.00 TPV Tekniikkaradat, ratojen rakentaminen P11, ratojen purku P9/T14

Ohjeet ratojen kasaajille ja purkajille: Tekniikkaratojen penkit ym. välineet löytyvät Pyynikin varastosta, jonka kenttämies pyynnöstä aukaisee. Kenttämiehet ovat auttaneet myös tavaroiden siirtämisessä. Ratojen rakentaminen sujuu sitä nopeammin mitä enemmän rakentajia on. Ratojen rakentaminen on hyvä aloittaa vähintään 30 min ennen tapahtuman alkamista. Ratojen purkajien tehtävänä on siirtää tavarat takaisin varastoon. Kenttämiehiltä on hyvä pyytää apua. Ohjeet tekniikkaratojen rakentamiseen ja suorittamiseen löytyvät TÄÄLTÄ

Esimerkki ratojen sijoittelusta, kannattaa tehdä 2 syöttö- ja pujottelurataa

'

Petri Taskinen Valmennuspäällikkö

petri.taskinen@tpv.fi