T9-joukkue kasvaa ja kehittyy
Julkaistu: 08.08.2023 19.03

T9-joukkue kasvaa ja kehittyy

T9-joukkueen kesäkausi on sujunut iloisissa merkeissä: Joukkue on kasvanut talvikaudesta huomattavasti ja innokkaita pelaajia on jo 14! Tiivis harjoittelu- ja pelitahti on näkynyt hyvänä kehityksenä ja joukkue on pelannut sekä Palloliiton sarjaa että Futisklubin pelejä.

Meidän "teeysissä" viihdytään: Joukkueessa on hyvä henki, reilu peli ja tekeminen on tasapuolista. Harjoittelemme tosissaan, mutta peli-ilon kautta!

Joukkueeseen mahtuu vielä mukaan kivan ja edullisen harrastuksen pariin! Sekä elo- että syyskuun ajan vuosina 2014-2016 syntyneet tytöt ovat tervetulleita mukaan tutustumaan toimintaan. Treeneihin voi tulla katselemaan ja osallistumaan ilmaiseksi. Aikaisempaa kokemusta jalkapallosta ei tarvita, kiinnostus ja halu oppia riittää. Pidämme tärkeänä sitä, että myös vähemmän pelikokemusta omaavat pääsevät hyvin mukaan joukkueeseemme ja saavat mahdollisuuden oppia uusia taitoja.

Ikäkausijoukkue toimii ympäri vuoden ja toiminta pysyy talven yli yhtä aktiivisena kuin kesällä. Pelaamme nurmella syksyyn asti, jonka jälkeen talvella harjoittelemme ja pelaamme mm. Pirkkahallissa ja kuplahalli Jalitsussa, josta viimeksi mainitussakin lämpötila pysyy plussan puolella. Puitteet ovat siis kunnossa eikä palella tarvitse. Pelaamme talvella myös Futsal-sarjaa mm. Tampereen ja lähikuntien kouluilla.

Mikäli haluat tulla tutustumaan treeneihin, aikataulun ja paikat löydät joukkueen kotisivulta: https://tpv.jopox.fi/joukkueet/10860. Voit myös ottaa yhteyttä joukkueenjohtaja Erik Lydéniin ja kysyä lisätietoja: Lähetä sähköpostia erik.lyden@gmail.com tai soita 0505262800.