7
HUH
19.00
Edustus Miehet, Miesten Kakkonen

TPV - Ilves/2  1 - 0

Tampere, Tammelan stadion TN

Riemukas paluu Tammelaan – kolme pistettä paikallispelistä!

Kuvat: Jyri Haapanen, Jarkko Isto

TPV avasi sunnuntaina Kakkosen kauden hienosti ottamalla kolme pistettä paikallisvastustaja Ilves/2:lta. Ottelu päättyi TPV:n voittoon lukemin 1-0 (0-0). Pelin alku oli Punakoneelle hankala, mutta ensimmäisen puoliajan loppupuolella TPV pääsi tekemään omaa peliä. Elmeri Riikosen upea maali vajaan tunnin kohdalla räjäytti Tammelan Stadionille saapuneen yleisön täyteen riemuun.

Ilta oli kosteahko ja hieman kolea, mutta Tammelan stadionilla tunnelma oli läpi ottelun erittäin hyvä. Molemmat joukkueet saivat osansa kannustuksesta. Itse ottelu oli kahden hyvin toisensa tuntevan joukkueen välinen taisto. Punakoneen voitto perustui siihen, että se tunnisti omat vahvuutensa ja luotti niihin läpi ottelun. Päävalmentaja Markus Halme kertoi, että harjoitusotteluista oli otettu oppia.

- Tiedettiin jo harjoitusmatsien perusteella, että Ilves on pallonhallintajoukkue, joka tykkää liikuttaa palloa. Alun jälkeen muutettiin hieman ryhmitystä, jolloin saimme Ilveksen keskikenttää paremmin haltuun. Pidimme Ilveksen erittäin hyvin pois tekopaikoilta, Halme avaa ottelua.

Ensimmäisen puolen tunnin jälkeen TPV:n hyökkäyksiin tuli uutta jujua ja ajallista pituutta. Riikosen maalin jälkeen Punakoneella olisi ollut paikat ratkaista peli jo ennen päätösvihellystä.

- Meidän pallollinen tekemisemme parani pitkin ottelua. Paikkoja meillä oli kyllä tehdä toinenkin maali. Erityisesti täytyy kiittää joukkueen taistelutahtoa. Pojat olivat jo ennen peliä painottaneet, että tätä ottelua ei saa hävitä. Tämä näkyi aivan jokaisen pelaajan otteissa. Kaksinkamppailut haluttiin voittaa, ja niihin tultiin kovaa. Elmerin maali oli upea – mieshän on ennenkin tehnyt samanlaisia osumia.

Kauaa ei Punakone lepää laakereillaan, vaan valmistautuminen perjantain Iirot-otteluun alkaa välittömästi.

- Huhtikuu on meille todella rankka. Suomen Cupin peli mukaan lukien pelaamme kuun loppuun mennessä kuusi ottelua. Näitä hetkiä varten on hyvä asia, että ringissä on leveyttä. Meillä jokainen pelaaja täyttää tonttinsa, ja tänäänkin saimme vaihdosta peliin voimaa.

Kausi jatkuu Tammelassa perjantaina, kun vieraaksi saapuu Pallo-Iirot. Ottelu alkaa klo 19:00.
Lippupiste myy TPV:n mobiilikausikortteja. Lippupisteestä saa ostettua ennakkoon ottelulippuja myös yksittäisiin otteluihin. Ottelulipun hinta on 13€ / 9€.

Tavataan Tammelassa!