Teemakoulutus Jalkapallotekniikat
Lisäharjoittelu & KoulutusJulkaistu: 07.09.2023 16.09

Teemakoulutus Jalkapallotekniikat

TPV järjestää Palloliiton virallisen teemakoulutuksen Jalkapallotekniikat 23.-24.9.2023. Lähipäivät järjestetään TPV:n toimistolla (Teiskontie 1) ja Kaupin urheilupuistossa. Koulutukseen voi tulla myös muiden seurojen valmentajia. Koulutuksen hinta on 100 euroa TPV:n ulkopuolisille valmentajille.

Jalkapallotekniikat koulutuksessa perehdytään jalkapallossa vaadittaviin keskeisiin tekniikoihin, niiden laatutekijöihin sekä opetusvinkkeihin.

Koulutus on suunnattu lasten ja nuorten valmentajille, joilla on vähintään Futisvalmentajan startti tai vastaava (D-taso) käytynä. Pääosin sisältö antaa valmentajille työkaluja lapsuus- (8-11v) ja nuoruusvaiheessa (12-15v) opeteltavien tekniikoiden oppimiseen.

Koulutus on Palloliiton valmentajakoulutuksen polulla yksi vaihtoehtoinen teemakoulutus. Jokaisen valmentajan tulee käydä vähintään yksi teemakoulutus ennen UEFA C-tason koulutusta. Koulutus sopii erinomaisesti myös valmentajille, joilla on Palloliiton eri tason koulutuksia käytynä viime vuosikymmenten aikana.

Lisäksi koulutuksesta on mahdollista saada 15h UEFA C lisenssin.

Ilmoittautuminen Moodlen kautta TÄÄLLÄ.

Lisätiedot: Kouluttaja Jussi Heimo jussi.heimo@gmail.com, 0400 865 185