18
MAA
18.30
Edustus Miehet, Miesten Suomen Cup

FC Kangasala - TPV   1 - 9

Tampere, Kauppi

Punakone aloittaa Suomen Cupin lauantaina

TPV:n edustusjoukkueen taival tämän kauden Suomen Cupissa alkaa lauantaina Kaupissa, kun klo 18:30 alkavassa ottelussa TPV:tä isännöi FC Kangasala. Viitosessa pelaava vastustaja selvisi tälle kierrokselle kaadettuaan tasausottelussa Viinikan Pallon peräti lukemin 1-10. Lauantaina Kangasalan ylpeys saa oleellisesti kovemman vastuksen.

Myös toisen kierroksen arvonta on suoritettu jo ennen tätä peliä, ja ottelun voittaja pääsee potentiaalisesti kohtaamaan kovassa kevätkunnossa olevan NoPSin. Tosin nokialaisten on tätä ennen kaadettava tieltään vierasottelussa Harjavallan Pallo – tämä ottelu pelataan viikon päästä.

Päävalmentaja Ash Civil valottaa joukkueen tilannetta juuri ennen kauden ensimmäistä kilpailullista ottelua: - Joukkue on odottanut tätä ottelua, mutta silti valmistaudumme matsiin kuin mihin tahansa otteluun, eli rutiinit ovat täysin samat. Tämä on yksi etappi, ja haluamme toki jatkaa cupissa mahdollisimman pitkälle.

Ashin mukaan TPV ei edelleenkään pääse liikkeelle optimaalisella kokoonpanolla: - Valitettavasti sairastelut ovat haitanneet meitä, eikä meillä edelleenkään ole lähimainkaan täyttä vahvuutta liikenteessä. Niinpä mukana olevilla pelaajilla on mahdollisuus näyttää osaamisensa Suomen Cupissa. Meillä saattaa hyvinkin olla myös nuorta voimaa mukana kentällä, Ash vinkkaa.

FC Kangasala järjestää otteluun kahvion, jossa käy sekä kortti että käteinen. Tervetuloa Kauppiin la 18.3. klo 18:30!

Tilastot
FC Kangasala

1 - 9

(0-4)
1'MaaliLehti Tuomas
36'MaaliSebti Farouq
38'MaaliLehti Tuomas
40'MaaliSebti Farouq
50'MaaliThomassen Robin
55'MaaliMerikoski Lauri
73'MaaliMbachu Emenike
73'MaaliLehti Tuomas
73'MaaliYli-Rajala Juuso
79'MaaliLehti Tuomas

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista