Edustus Miehet, Miesten Kolmonen

Loiske - TPV   1 - 2

Lempäälä, Sääksjärvi TN

Viime hetken pilkku toi voiton Punakoneelle

TPV lähti kesätauolle voitolla, mutta helpolla ei kolme pistettä Sääksjärveltä irronnut: TPV:n voittomaali tuli pilkulta vasta viidennellä lisäajan minuutilla, ja Loiske kaatui lopulta numeroin 1-2 (1-1).

TPV meni johtoon vajaan puolen tunnin kohdalla, ja maalinteosta vastasi jälleen kerran Tuomas Lehti. Loiske tasoitti juuri ennen taukoa pukukoppimaalilla, ja TPV yritti uusia johtoaan koko toisen jakson ajan. Tuomaritoiminta herätti hieman tunteita, ja lopun rangaistuspotkutuomion yhteydessä Loiskeelta lähti kaksikin taustahenkilöä punaisella ulos. Itse rangaistuspotkun Roope Tuomi upotti varmoin ottein sisään, ja Punakone sai kannattajiensa suureksi helpotukseksi kairattua ottelusta voiton.

Ottelun tuomarilinjasta ei ollut muuten nokan koputtamista, mutta muutamasta paitsioliputuksesta oli punaisten aurinkolasien läpi oltava eri mieltä. Rangaistuspotkutuomio oli kyllä aivan oikea, vaikka se vastustajassa parranpärinää aiheuttikin.

Päävalmentaja Ash Civil kommentoi ottelua reissun päältä voitosta tyytyväisenä:

”Loiske pelasi hieman eri tavalla odotuksiimme nähden, mutta saimme ratkaistua pelin aikana tämän ongelman. Toisella jaksolla emme luoneet kovin montaa hyvää paikkaa, mutta onneksemme saimme rankkarin lopussa. Kolme pistettä ottelusta oli tarpeen, jotta saimme jäädä tauolle hyvistä asemista. Nyt pidetään vähän taukoa ja palaudutaan kevätkierroksesta.”

Loiske - TPV 1-2 (1-1)

28' 0-1 Lehti
45' 1-1 Lehtiö

(1-1)
28'MaaliLehti Tuomas