21
HUH
20.00
Edustus Miehet, Miesten Kolmonen

TPV - TP-49  4 - 0

Tampere, Kauppi 3 TN

TPV avaa kautensa – vastassa sarjanousija TP-49

Perjantaina saadaan sarjakausi viimein vauhtiin, ja Punakone taistelee jälleen sarjapisteistä Kaupissa. Kauniissa kevätillassa kohdataan TP-49 Akaasta. Ottelu alkaa klo 20:00 ja otteluun liittyvät käytännön asiat voit lukea täältä.

TP-49 tunnetaan hyvin futsalin puolelta, sillä akaalaiset pelaavat futsalia Ykkösessä. Kaikella todennäköisyydellä osa futsalin pelaajista on myös kesällä tositoimissa nurmikentällä. Viime kaudella TP-49 oli Nelosessa täysin suvereeni, ja kuittasi nousun Kolmoseen. Suomen Cupista TP-49 putosi ensimmäisellä kierroksella, kun Viitosessa pelaava FC Lasten pudotti toisen jakson ilotulituksella akaalaiset lukemin 6-2 (2-2).

Punakone on pelannut todella vilkkaan harjoituskauden. Harjoitusotteluissa kehitystä on haettu kovilla vastuksilla, ja niinpä vastassa on ollut useasti Tampereen Kakkosessa pelaavia joukkueita. Suomen Cupissa edettiin toiselle kierrokselle, mutta pääsiäisenä tuli ikävä putoaminen NoPSille, jota on pidettävä myös Kolmosessa TPV:n päävastuksena.

Pitkä pre-season alkaa nyt olla ohitse. Onko joukkue valmiina, puolustaja Lauri Merikoski?

”Odotus on ollut kova ja nyt se tulee päätökseen. Uskon, että kaikki ovat valmiina. Itselläni on hyvä fiilis joukkueen pelaamisesta – homma näyttää koko ajan paremmalta. Nousujohteista pelaamista toivotaan myös kauden aikana.”

Myös päävalmentaja Ash Civil aistii joukkueesta kauden alun:

”Joukkue on treenannut tällä viikolla hyvin – erityisesti eilen oli loistavat treenit. Näkee, että pelipaikoista on kilpailua hyvässä hengessä. Joukkue on valmis, kuten sen pitääkin olla.”

Pelaajatilanne on tällä hetkellä suhteellisen hyvä:

”Loukkaantumisen vuoksi meiltä puuttuu Emenike, eivätkä kaikki armeijassa olevat pelaajat ole saatavilla. Joka tapauksessa meillä on positiivinen ongelma pelaajavalintojen suhteen.”

TPV - TP-49 Kaupissa perjantaina klo 20:00. Tervetuloa kannustamaan TPV voittoon!

Tilastot

4 - 0

TP-49
(3-0)
15'MaaliKoroma Mohamed
22'MaaliStrömsholm Nils
31'MaaliKeso Akseli
85'MaaliStrömsholm Nils

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista