5
TOU
20.00
Edustus Miehet, Miesten Kolmonen

TPV - PP-70  2 - 0

Tampere, Kauppi 3 TN

Kolmas voitto hakusessa – vastassa PP-70

Punakone etenee sarjakauden kolmanteen otteluun ilman pistemenetyksiä: tätä ennen TPV on päihittänyt sarjanousija TP-49:n sekä kovan kilpakumppanin NoPSin jännittävässä vierasottelussa viikko sitten. Tulevana perjantaina Kauppiin saapuu vieraaksi PP-70.

PP-70 on aloittanut sarjan tappioitta: kahdesta ensimmäisestä ottelusta Länsi-Tampereen ylpeys on saalistanut neljä pistettä. Sarja-avauksessa haettiin täydet pisteet Pirkkalasta PJK:lta, ja TKT:n kanssa pelattiin 2-2 tasapeli, vaikka puoliajalla PP-70 oli jo kaksi maalia perässä. PP-70:n pelaajarunko näyttää tutulta, mutta pientä uudistumistakin joukkueessa on ollut. Suomen Cupin kolmannella kierroksella PP-70 pelaa jo kaksi päivää TPV-matsin jälkeen.

Punakone on siis liikkeellä täyden pistepussin kera, ja tavoite on toki jatkaa voittojen tiellä myös PP-70 vastaan. Viime kaudella molemmat joukkueiden väliset ottelut päättyivät TPV:n voittoon, mutta PP-70 tarjosi molemmilla kerroilla kovan vastuksen, ja voitot tulivat vain yhden maalin marginaalilla.


Kuvaaja: Jyri Haapanen

Päävalmentaja Ash Civil ei odota nytkään helppoa ottelua: ”PP-70 oli viime kaudella hyvin organisoitu, ja odotamme samanlaista vastusta myös tällä kerralla. Joukkueessa on hyvä henki ja kaikki on mennyt treeneissä hyvin. Ehkä yksi tai kaksi vaihdosta avaukseen on odotettavissa. Meillä on joka tapauksessa hyvät pelaajat, joista valita avaukseen ja loistavia pelaajia jää uloskin. Minä en ole sattuneesta syystä kentän laidalla, mutta meillä on loistava valmennustiimi, joka hoitaa homman.”

TPV – PP-70 Kaupissa perjantaina klo 20:00. Tule kannustamaan Punakone voittoon!

TPV:n otteluinfo:

- Portit aukeavat tunnin ennen ottelua. Lippukassasta saa lippuja (5€) ja kausikortteja (40€). Maksutavat käteinen ja kortti.
Kausikortin voit hankkia täältä - asiakasnoudolla saat kausikortin ennen peliä lippukassasta. Huomaa, että kausikortilla saat kotiotteluissa kupin maukasta kahvia!

- Jo aiemmin tilattuja kausikortteja saa myös lunastaa/hakea lipunmyynnistä

- Alle 15v pääsevät otteluun ilmaiseksi

- Kahvikioskissa kahvit, limut ja makeat sekä grillissä rapsakat makkarat. Tästä ottelusta lähtien myös anniskelualue on toiminnassa

Tilastot

2 - 0

PP-70
(1-0)
7'MaaliLehti Tuomas
51'MaaliLehti Tuomas

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista