7
SYY
20.00
Edustus Miehet, Miesten Kolmonen

TPV - FC Haka j.  5 - 1

Tampere, Kauppi 3 TN

Haka-j. testaa Punakoneen vireen

TPV:n miesten edustusjoukkue jatkaa sarjan kärjessä muuttumattoman neljän pisteen etumatkan turvin. Takana puuskuttava NoPS on kovassa kunnossa, eikä ole pudottanut pisteitä miesmuistiin. Torstaina vastaan tuleva Haka-j. on sarjan keskikastissa, ja nousutaistelu on sen osalta tältä kaudelta ohi. Tämän ei kannata antaa hämätä, sillä pienen pelaajaruletin jälkeenkin joukkue on todella laadukas.

Ottelua jouduttiin aikaistamaan perjantaista torstaille. Syksyllä myöhäinen iltapeli tuo omat haasteensa, mutta joukkue toivoo silti kannattajien tulevan antamaan tuiki tärkeän panoksensa otteluun. Syksyn kovissa peleissä kaikki tuki on tärkeää!

Punakoneen neljä viimeistä sarjapeliä ovat olleet suvereenia hallintaa, sillä niiden yhteenlaskettu maaliero on 23-0. Tämä ei ole mikään tae tulevasta, vaan joukkue tulee jokaiseen otteluun huolellisesti valmistautuneena. Loppukaudesta ei ole yhtään helppoa kamppailua jäljellä. Joukkueen upea yhteishenki ja jokaisen pelaajan sitoutuminen on ollut tällä kaudella suunnaton voimavara, ja tätä on myös päävalmentaja Ash Civil hehkuttanut monesti.

”Torstain peliin ei ole luvassa suuria yllätyksiä. Avaukseen on jopa ylitarjontaa, joten joudumme tekemään ikäviä päätöksiä. Meidän on pidettävä kirkkaana mielessä, millainen joukkue juuri torstain peliin kannattaa kasata. Uusia poissaolijoita ei ole. Haka on pelityyliltään hieman erilainen vastus verrattuna viime aikojen otteluihin. He pelaavat fiksusti ja tekevät varmasti parhaansa aiheuttaakseen meille ongelmia.”

TPV – Haka-j. torstaina 7.9. klo 20:00 Kaupissa. Kaikki mukaan!

Tilastot

5 - 1

FC Haka j.
(1-0)
37'MaaliDieter Rudi
69'MaaliRiikonen Elmeri
76'MaaliRiikonen Elmeri
82'MaaliKarvinen Kaapo
89'MaaliRiikonen Elmeri
93'MaaliLehti Tuomas

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista