Edustus Miehet, Harjoitusottelut

Ilves-Kissat - TPV   6 - 1

Kauppi 3

Ilves-Kissat nujersi heikosti esiintyneen TPV:n

1. TPV:llä ei ollut sunnuntaina Kaupissa paras päivänsä, vaan Ilves-Kissat nakutteli ensimmäisellä jaksolla pelin pakettiin, ja voitti Punakoneen lukemin 1-6 (0-5). Poissaoloista kärsinyt TPV lamaantui Kissojen avausmaalista, ja hyvä alku muuttui selviytymistaisteluksi. Ottelu oli paketoitu reilussa puolessa tunnissa, ja toisella jaksolla pelin kuva oli tasaisempi.

TPV pelasi ensimmäisen vartin pirteästi, ja pakotti prässillään Kissat puolustuskannalle. Kissojen avausmaalin jälkeen vastustajan hyökkäykset vyöryivät Punakoneen maalille yksi toisensa jälkeen, ja TPV:n oma peli ei lähtenyt käynnistymään ollenkaan. Kyyti oli seuraavan vartin ajan todella kylmää. Vastus oli toki kovaa luokkaa, mutta silti ensimmäisen jakson esiintymiseen ei voi olla millään tavalla tyytyväinen.

Puoliajalla päävalmentaja Ash Civil vei joukkueensa pukukoppiin asti, ja siellä käydyn keskustelun jälkeen joukkueen ilme olikin parempi. Reilu viisi minuuttia toista jaksoa pelattuna Lauri Merikoski kavensi lukemia kulmapotkutilanteesta. Vartti tämän jälkeen Kissat teki ottelun loppunumeroiksi 1-6, eikä ottelusta jäänyt paljoa muisteltavaa.

Ash ei ollut joukkueen otteisiin kovin tyytyväinen: ”Aloitimme hyvin, mutta ensimmäisen maalin jälkeen joukkueelle tapahtui jotain, ja nopeaan tahtiin omiin meni neljä lisää. Oli melkoinen pettymys, että annoimme vastustajalle niin paljon avoimia paikkoja, ja kyllähän tuon tason joukkue käyttää ne hyväkseen. Emme olleet pallon kanssa hyviä, ja pelirohkeus oli kadoksissa. Meillä on vielä kehittämistä paineen kestämisessä, ja opimme tästäkin ottelusta jotain. Toinen jakso oli meiltä jo parempaa pelaamista, emmekä ole niin huonoja mitä ensimmäinen jakso antoi ymmärtää.”

Ash harmittelee pelaajatilannetta: ”Tällä hetkellä meillä on kymmenkunta kaveria ulkona vammojen ja sairastelujen vuoksi, eikä tänäänkään tule treeneissä olemaan tungosta, joten tilanne on juuri nyt hankala. Voimme vain toivoa, että saamme pelaajia takaisin, ja kelit paranisivat.”

TPV jatkaa harjoitusotteluita ensi viikonloppuna Raumalla. Vierasottelu Pallo-Iiroja vastaan pelataan Äijänsuolla lauantaina 1.4. klo 14:00

TPV:n kokoonpano: