26
MAA
14.30
Edustus Miehet, Harjoitusottelut

Ilves-Kissat - TPV   6 - 1

Kauppi 3

Sunnuntaina vastassa vanha tuttu Kissat

Ilves-Kissat ja TPV uhmaavat sunnuntaina tuulta ja tuiskua Kaupissa – joukkueiden välinen harjoitusottelu starttaa klo 14:30. Ottelu on jälleen yksi etappi Punakoneen valmistautumisessa tulevaan sarjakauteen sekä Suomen Cupin otteluihin.

Suomen Cupissa FC Kangasala ei pysynyt Punakoneen vauhdissa, vaan varsinkin toisella jaksolla TPV vei kapealla pakalla pelannutta vastustajaa selkeästi. Sunnuntaina vastus on tutun kova – viimeksi helmikuussa Ilves-Kissat voitti joukkueiden välisen harjoitusottelun suurinumeroisesti, ja varsinkin toisella jaksolla kamppailu sai harjoitusotteluksi melko lämpöisiä piirteitä.

Punakoneella on ollut viime aikoina poissaoloja, eikä sunnuntain matsiinkaan lähdetä millään tavalla optimaalisista lähtökohdista: poissa on jälleen muutamia pelaajia. Kentälle saadaan kyllä kilpailukykyinen kokoonpano, ja päävalmentaja Ash Civilin mukaan pelaajille on hyviä minuutteja tarjolla.

”Vastustaja on tosiaan tällä kertaa kovaa tasoa. Jatkamme omaa prosessimme kehittämistä ja toteuttamista tässä ottelussa. Meillä on muutamia vahvuuteen palaavia pelaajia, mutta silti miehiä puuttuu sunnuntain pelistä eri syiden vuoksi. Toivomme tilanteen paranevan seuraavan viikon tai parin kuluessa.”

Ilves-Kissat – TPV sunnuntaina klo 14:30 Kaupissa. Nähdään siellä!

Tilastot
Ilves-Kissat

6 - 1

(5-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista