Edustus Miehet, Harjoitusottelut

TPV - TP-T  7 - 0

Pirkkahalli C

Punakone selkeästi Peli-Tovereita parempi

TPV:n edustusjoukkue aloitti hiihtoloman tyylillä: sunnuntai-illan harjoitusottelussa Tampereen Peli-Toverit kaatui selkeästi numeroin 7-0 (4-0). Ottelu oli alusta loppuun Punakoneen hallussa, eikä TP-T saanut sen enempiä tekopaikkoja. Kauteen valmistautuminen sujuu siis hyvissä merkeissä.

Ensimmäiset minuutit menivät tunnustellessa, mutta sitten alkoi tapahtua: ennen vartin täyttymistä Jasi Kinnunen avasi TPV:n maalikarkelot komealla vedolla vapaasta paikasta. Muutaman minuutin päästä loisto-ottelun pelannut Aleksi Rantanen oli asialla ja tuplasi johtonumerot. Puolen tunnin jälkeen Nils Strömsholm nautiskeli laatusyötöistä, ja sai laittaa muutaman minuutin sisään kaksi kertaa pallon verkkoon suhteellisen rauhassa.

Nisse kommentoi ottelua tyytyväisenä heti päätösvihellyksen jälkeen: - Joukkueen peli alkaa loksahtelemaan pikkuhiljaa kohdilleen. Sain pari oikein makeaa syöttöä, joista oli kiva laittaa sisään. Ensi viikolla pysytään futiskentältä pois, mutta liikkeessä ollaan kyllä muuten. Hyvän esityksen jälkeen on kiva jäädä vapaille.

Toisen jakson alkupuolella ottelussa oli pieni hurlumhei-vaihe. 70 minuutin paikkeilla TPV:llä oli kolmekin hyvää tekopaikkaa, joista vielä ei saatu lisämaaleja. Viimeisen vartin aikana peli repesi lopullisesti: 77. minuutilla Farshad Malekyar sai loistosyötön, josta ei erehtynyt ja lukemat olivat 5-0. Tästä reilun viiden minuutin päästä Otto Keronen viimeisteli vielä nopeaan tahtiin kaksi osumaa.

Valmentaja Markus Halmeen ajatukset ottelusta olivat selkiytyneet maanantaiaamuun mennessä. Joukkue sai Halmeelta posia: - Peli sujui sanalla sanoen hyvin. Meidän pallollinen pelaamisemme kehittyy viikko viikolta ja ollaan opittu hyödyntämään tiloja koko ajan paremmin. Eilen pallollisessa tempossa oltiin edellä – oli hienoa huomata joukkueen nopeatempoisen syöttöpelin toimivan niin hyvin. Pääsimme ottelussa hyvin ratkaisualueille, vaikkakin ensimmäisellä puoliajalla vähän hosuttiin ja lauottiin kauempaa. Toisen jakson alussa oli myös vähän hätiköintiä, mutta saatiin vaihtojen myötä rauhoitettua tilannetta.

(4-0)
13'MaaliKinnunen Jasi
16'MaaliRantanen Aleksi
30'MaaliStrömsholm Nils
34'MaaliStrömsholm Nils
78'MaaliMalekyar Farshad
83'MaaliKeronen Otto
84'MaaliKeronen Otto