Edustus Miehet, Harjoitusottelut

TPV - Tampere Utd  0 - 3

Kauppi 3

Tampere United karkasi toisella jaksolla

TPV:n edustusjoukkue jatkoi harjoitusotteluidensa sarjaa: lauantaina vastassa oli Tampere United. Pirteässä pikkupakkasessa Kaupissa pelattu ottelu päättyi Tamun voittoon lukemin 0-3 (0-0). Hyvässä säässä pelattu ottelu houkutteli molempien joukkueiden kannattajia Kaupin katsomoon, ja samalla muita ulkoilijoita ja hiihtäjiä kulki kentän vierestä muissa merkeissä.

Ensimmäinen puoliaika oli sangen tasainen, ja Sami Maja hoiteli pari haastavampaa Tampere Unitedin paikkaa kunnialla. Punakone oli sinällään pelissä oikein hyvin mukana – joukkue prässäsi tuloksekkaasti, onnistui ajoittain syöttelemään todella napakasti ja löysi myös tiloja Tamun muodon keskeltä. Puoliajalla maalitonta tasapeliä voidaan pitää ihan pelin kuvan mukaisena.

Toisella jaksolla Tamu pääsi enemmän pelin hallintaan kiinni, ja samalla Punakone alkoi sortua turhan helppohin virheisiin. Tamun johtomaali syntyi 50. minuutilla puolustuksen pienestä nukahduksesta, ja Punakone tuntui lamaantuvan vastustajan avausmaalista vain lisää.

Tamun toinen maali syntyi kauniista kaukolaukauksesta, ja kolmannessa maalissa Maja oli voimaton, sillä pallo muutti ikävästi suuntaa puolustajasta. Aivan ottelun lopussa TPV:llä oli pari hyvää paikkaa kaventaa ottelu, mutta ylärimaa lähemmäksi ei tällä kertaa päästy.

Ash Civil näki otteissa jotain hyvää ja jotain parannettavaa: - Ensimmäiseen puoliaikaan voimme olla tyytyväisiä, sillä puolustimme hyvin. Pallollinen pelaaminen sujui, ja haastoimme vastustajaa hyvin. Tauon jälkeen asiat eivät sujuneetkaan enää niin hyvin: emme pysyneet muodossa samalla tavalla, ja myös pientä väsymistä oli ilmassa. Mutta ensimmäisestä 45 minuutista voidaan ottaa mallia myös jatkossa.

TPV:n kokoonpano: