TPV P12 joukkue Eliittisarjassa hopealla Pingviini Cup 2018 -turnauksessa
Julkaistu: 20.08.2018 00.00

TPV P12 joukkue Eliittisarjassa hopealla Pingviini Cup 2018 -turnauksessa

Pingviini Cup 2018 turnausmatka alkoi lauantaina 18.8. klo 12:30 Lahdesjärven ABC huoltamolta, mistä Ville, Mika, Tuomo, Aki, Jari ja Anne starttasivat pelaajilla lastatut autonsa kohti Helsinkiä. Kerrankin saimme nukkua edellisen yön kunnolla, eikä ollut kiire. Ensimmäiset pelit alkoivat TPV 06 joukkueella klo 15:30 Mustapekka Areenalla Oulunkylässä ja TPV joukkueella klo 16 Käpylän nurmella Messukeskuksen kupeessa.

Pelit lähtivät käyntiin hienosti molemmilla joukkueilla. TPV joukkueella oli Eliittisarjassa lauantaina 3 peliä ja niistä pojat ottivat kaikista voitot. TPV 06 joukkueella ensimmäisen päivän tuloksena oli 2 tasapeliä ja 1 tappio. Molempien joukkueiden pelit oli järjestetty joustavasti niin, että pelien välissä oli vain puolen tunnin tauot.

Pelien jälkeen suuntasimme majapaikkaamme Katajanokalle. Pojat kävivät suihkussa ja sen jälkeen lähdimme Pohjoisesplanadilla sijaitsevaan italialaiseen ravintola Vaelsaan syömään pasta-ateriat. Meille oli varattuna yläkerrasta kabinetti ja saimme syödä siellä rauhassa. Poikien suosikkina oli perinteinen pasta bolognese, mutta muutama söi myös pasta salmonea. Hyvää oli.

Illallisen jälkeen suuntasimme vielä pienelle kävelylle. Ensimmäisenä kohteena oli Havis Amanda suihkulähde.

Kauppatorin satamassa.

Kauppatorin grillillä.

Löylyn terassilla.

Japanin meri-itsepuolustusvoimien lippulaiva JDS Kashima taustalla. Japanin laivastovierailu Suomessa oli historian ensimmäinen. Koulutusalus on 143 metrinen. Aamulla hostellista lähdettyämme näimme myös toisen japanilaisen koulutusaluksen Makinamin. Molemmat alukset osallistuivat Suomen merivoimien kanssa yhteisharjoitukseen.

Sunnuntaiaamuna pojilla oli herätys klo 8:30, mutta aamiaiselle menimme vasta klo 10. Aamiaisen jälkeen lähdimme koko porukka Mustapekka Areenalle, missä TPV 06 joukkueella alkoi peli klo 12:30. Pojat voittivat heti ensimmäisen pelin lukemin 3-1, ehkä meidän toisen joukkueen äänekäs kannustaminen myös hiukan auttoi poikia voittamaan oman pelinsä. TPV 06 pojat pelasivat hienosti ja sijoittuivat omassa sarjassaan viidenneksi.

Eliittisarjassa pelit sujuivat myös hienosti. Ratkaiseva peli meille turnauksessa sijoittumisen kannalta oli turnausisäntien KäPa 07 United joukkueen kanssa pelattu tasapeli 2-2. Tämä peli ratkaisi sen, että olimme sarjassa vähintään toisella sijalla ja menossa finaaliin. Finaalissa kohtasimme uudelleen NuPS:n ja harmittavasti hävisimme ottelun. Pojat puolustivat kyllä hienosti, mutta NuPS oli tällä kertaa vahvempi. Pojat saivat kuitenkin turnauksesta kaulaansa ansaitut hopeamitalit.

Hopeamitalistit vasemmalta oikealle: Mico Syrjälä, Kritte Koskenniemi, Samuli Sipilä, Tobias Ojastenmäki, Eero Kiviranta, Joni Haapalainen, Juuka Lamponen, Onni Pasanen, Joonatan Rekola, Eetu Savolainen ja Valtteri Kiekara.

Ansaitut jäätelöt hopeamitaleista.

Seuran uusimmat