TPV - HJS  0 - 2

Tampere, Tammelan stadion TN

Epäonninen Punakone kärsi tappion

Kuvat: Jarkko Isto

TPV taisteli hienosti HJS:ää vastaan sateisessa Tammelassa. Uurastus ei tuottanut palkkiota, vaan vieraat veivät tylysti pisteet mukanaan lukemin 0-2 (0-1).

Puoli tuntia ennen ottelua alkanut sade oli ensimmäisellä puoliajalla voimakas. Itse ottelu alkoi tunnustelevasti.

HJS siirtyi johtoon 25. minuutilla. Medon tekemää sinänsä hienoa maalia edelsi keskialueen rike.

Juuri ennen puoliaikaa TPV:llä oli aivan huikea paikka tasoittaa ottelu, mutta tolppaa ja rimaa lähemmäksi kotijoukkue ei yleisön pettymykseksi päässyt.

Toisen jakson ikävin hetki oli kapteeni Juho Mattilan hieman kevyesti saama punainen kortti juuri ennen täyttä aikaa.

Toisella jaksolla Punakone yritti kammeta itsensä takaisin. Paras paikka oli varmaankin lisäajalla Mohamed Koromalla, joka sai vastapalloon vaikean laukauksen onnistumaan.

Ottelun viime hetkillä myös maalivahti Kalle Kohonen oli mukana yrittämässä tasoitusta, ja vastahyökkäyksestä HJS pääsi liruttamaan pallon tyhjiin. Tähän päättyi myös ottelu.

Ilmassa oli selkeää pettymystä, mutta Punakoneen ei pidä työntää päätä pensaaseen – ottelu oli mallikas esitys kaikin puolin.

Tällä viikolla TPV matkaa Raumalle, jossa perjantain iltaottelussa isäntänä on Pallo-Iirot. Tämän jälkeen on vuorossa derby Tampere Unitedia vastaan. Kotiottelussa juhlistetaan myös 30 vuotta sitten Suomen mestaruuden napannutta TPV:n joukkuetta.

TPV – Tampere United 13.9. klo 19:00