12
HUH
19.00
Edustus Miehet, Miesten Kakkonen

TPV - P-Iirot  0 - 2

Tampere, Tammelan stadion TN

Pallo-Iirot haki pisteet Tammelasta

Kuvat Jarkko Isto

TPV kärsi Tammelassa kirvelevän tappion Pallo-Iiroille Kakkosen toisen kierroksen ottelussa. Peli kääntyi toisella puoliajalla vierailla lukemin 0-2 (0-0). Punakoneen lupaavimmat paikat nähtiin avausjaksolla, mutta parhaista maalipaikoista vedot menivät yli.

TPV oli ottanut ensimmäisestä matsista hyvän taisteluilmeen mukaan, mutta säntillisesti ryhmittynyttä raumalaisjoukkuetta vastaan hyvien tekopaikkojen luominen ei ollut helppoa. Ensimmäinen takaisku koettiin heti toisen puoliajan alussa. Iirot tuli valmiimpana tauolta, ja Elias Ahde pääsi sijoittamaan nappisyötöstä pelivälineen läheltä sisään.

Punakoneen paikat tasoitukseen olivat kortilla. Pallo-Iiroilla oli sen verran paikkoja, että pariin otteeseen oltiin Kalle Kohosen huipputorjuntojen varassa. Muutama minuutti ennen täyttä aikaa Otto Ohvo siirsi vieraat kahden maalin johtoon. Lisäajalla peliväline saatiin Pallo-Iirojen maaliviivalle asti, mutta kavennus jäi lopulta näkemättä.



Tappion lisäksi koettiin takaisku, kun Rudi Dieter jouduttiin ottamaan vaihtoon loukkaantumisen vuoksi ensimmäisellä jaksolla. Päävalmentaja Markus Halme kertoi, että hyökkääjän tilannetta tutkitaan tarkemmin alkuviikosta.

- On pakko tunnustaa, että parempi joukkue voitti. Meillä oli ottelussa hyviä aihioita, mutta emme saaneet kovin montaa maalipaikkaa. Pallo-Iirot oli työteliäs joukkue ja vaarallinen ylöspäin. Oma pallollinen pelaamisemme ei ollut aivan toivotulla tasolla, vaikka tiloja löydettiinkin matsin aikana. Pelaamisessa oli kuitenkin hyviä elementtejä, ja niiden päälle rakennetaan jatkoa. Pyrimme kehittymään koko ajan.

Analyysin jälkeen katseet käännetään ensi viikonlopulle ja lauantaiseen vieraspeliin HJS:ää vastaan.

- Tämä on meille uudenlainen haaste, vaikka joukkue on harjoitusottelusta tuttu. Pisteisiin tarvitaan jälleen onnistuminen, kuten tässä sarjassa aina.

TPV – Pallo-Iirot 0-2 (0-0)
46’ 0-1 Ahde
86’ 0-2 Ohvo

TPV:n kokoonpano:

Kalle Kohonen
Aleksi Rantanen
Juho Mattila
Santeri Pitkäkoski
Juuso Yli-Rajala
Tomi Ylinen
Elmeri Riikonen > Tuomas Lehti 62’
Akseli Paavola > Mohamed Koroma 78’
Antti Kujala
Rudi Dieter > Roope Kostiainen 22’
Emenike > Miska Huttunen 78’

Sami Maja
Wihtori Vänttinen
Tomas Rantala

Yleisöä 330.