Kivaa loppukesäksi TPV:n verkkokaupasta!
Julkaistu: 11.08.2022 12.38

Kivaa loppukesäksi TPV:n verkkokaupasta!

Onko juhlia tai synttäreitä tulossa? TPV:n verkkokaupasta löydät lahjat ja juhlapaikan. Särkänniemeen, Särkänniemeen tai laadukas sarjakuva!

Kesä on kaikkea muuta kuin ohi, ja vielä ehdit pistää jalalla koreasti! Paketoi Särkänniemi-rannekkeet koko perheelle. Saat ne kauttamme sporttiseen hintaan elokuun loppuun asti. Tartu tilaisuuteen, ja vietä koko perheen kiva päivä Särkänniemessä – sitä kelpaa muistella talven pimeinä iltoina.

Lukeminen kannattaa aina! Löydät verkkokaupastamme laadukkaat sarjakuvat. Suomen tunnetuimpien tekijöiden rätväkät teokset! Esimerkiksi Finlandia-palkittujen Pauli Kallion ja Suvi Ermilän teoksia.

Verkkokauppaan TÄSTÄ

Kaupin Keilahalli juhlapaikaksi

Missä viettäisitte synttärit? No Kaupissa tietenkin! Kaupin keilahallissa on tarjottavat ja tunnelma kohdillaan. Keilahallissa merkkipäivä sujuu herkuttelun ja keilaamisen merkeissä, oli sankarin ikä sitten mikä tahansa. Kannattaa kysyä Kaupin keilahallin Samilta mukavaa kabinettia tarjoiluineen.

Voitte pelata bilistä tai keilata ja nauttia kakut sekä suolaiset herkut omalla porukalla. Lisäpalveluna voitte tilata meiltä ohjaajan huolehtimaan juhlakatraasta. Joukkueille ja kaveriporukoille löydät keilahallista tilat, saunat ja aktiviteetit (darts / keilaus / bilis).

Kaikki hoituu! Kysy lisätietoja: keilahalli@kaupinkeilahalli.fi