Maaliton tasapeli TamU/2:sta vastaan
Julkaistu: 16.01.2022 16.39

TPV pelasi lauantaina Kaupissa harjoitusottelun Tampere Unitedin kakkosjoukkuetta vastaan. Olosuhteet olivat tammikuiselle ulkopelille suorastaan täydelliset: kuiva keli ja pikkupakkanen, ja paistoipa aurinkokin ottelun alkupuolella ennen mailleen laskeutumista. Maaleja ottelussa ei nähty, joten lopputulokseksi jäi 0-0.

TPV esitti ottelussa hyviä ja varmoja otteita – vain maalit jäivät puuttumaan. Avausjaksolla pallonhallinta oli voittopuolisesti Punaisilla. Joukkue piti hyvää painetta päällä, ja alkuvaiheessa TamU tyytyi puolustamaan. Ensimmäisen hyvän paikan TPV sai kymmenen minuutin kohdalla. Jakson puolivälin kohdalla TPV:n paine oli parhaimmillaan, ja aivan jakson lopulla hyvin esiintynyt Aaron Dos Santos pääsi jopa läpiajoon, mutta ajautui liian lähelle maalivahtia.

Toisella jaksolla TamU lisäsi vauhtia, ja Paltsareilla puolestaan jalat eivät toimineet aivan yhtä kerkeästi kuin avausjaksolla. Myös syöttöpelissä oli paikoitellen sanomista. United sai pallon kertaalleen maaliinkin, mutta tilanne tuomittiin aivan oikein paitsioksi. Molemmat joukkueet suorittivat useita vaihtoja toisella jaksolla, ja molemmilla oli omat paikkansa ratkaista ottelu.

TPV:n riveissä oli useita onnistumisia. Etenkin Tino Keväänranta oli pirteällä pelipäällä, ja aiheutti vastustajille vaikeuksia kerta toisensa jälkeen. Puolustus toimi eleettömän rauhallisesti varsinkin ensimmäisellä jaksolla. Joukkueen rakennus on vielä kesken, mutta oikeaan suuntaan ollaan menossa. Ottelu antoi valmennukselle hyvän kuvan tämänhetkisestä tasosta.

Ash Civil iloitsi monista elementeistä ottelun jälkeen: - Olen erityisen tyytyväinen, että pidimme nollat. Yleisesti ottaen esitys oli eheä, joskaan toinen jakso ei ollut yhtä hyvä kuin ensimmäinen. Meidän pitää mennä sitä kohden, että pystymme ratkaisemaan otteluita – pelkkä hallinta ei pitemmän päälle riitä. Tänään joukkue oli melko nuori, sillä meiltä oli erinäisten syiden takia useita pelaajia poissa. Nuoret kaverit kuitenkin paikkasivat hyvin, ja olihan meillä tilaisuutemme voittaa tämä matsi. Mutta hyvä näinkin.

TPV:n kokoonpano