Edustus Miehet, Miesten Kolmonen

PP-70 - TPV   1 - 2

Lamminpään Urheilukenttä N

Täydet pisteet Lamminpäästä

TPV jatkoi voittokulkuaan Kolmosessa torstaina. Lamminpään nurmella PP-70 tarjosi kuitenkin todella kovan vastuksen, ja loppunumerot Punakoneelle kirjattiin 1-2 (0-2). Samalla Punakoneen sarjajohto lohkossa venyi seitsemään pisteeseen, kun viime kierroksiin asti niskaan hengittänyt NoPS hävisi vieraissa Hakan junioreille.

Epävakaisessa säässä pelattu ottelu käynnistyi Paltsarien hallinnalla, eikä johtomaalia tarvinnut odottaa kuin muutama minuutti: Tino Keväänranta nosti pallon maaliin Emeniken keskityksestä. Koko hyökkäys tätä edeltänyttä ristipalloa myöten oli todella kaunis. TPV tuplasi johdon 24. minuutilla, kun terävästi ylös noussut Wipe Vänttinen antoi herkkusyötön Tuomas Lehdelle, jolla oli helppo työ sijoittaa pallo tyhjään maaliin.

Pelin alkupuolella kolhun saanut Jaakko Häyhä vaihdettiin puoliajalla maalilta pois, ja tilalle tuli Sami Maja. Ensimmäinen vartti mentiin samoissa lukemissa. Reilun tunnin kohdalla PP-70 sai päälle painostusjakson, jonka päätteeksi Emil Kajander kavensi ottelun tarkalla alakulmaan sijoittuneella laukauksella. Viimeisen puoli tuntia siis TPV:n kannattajat saivat pureskella kynsiään, ettei PP-70 aiheuta Punakoneelle pistemenetyksiä.

Ottelun loppupuoli tarjosikin klassisesti vauhtia ja vaarallisia tilanteita, sillä molemmilla joukkueilla oli tilanteensa lisäosumiin. Numerot pysyivät kuitenkin sitkeästi loppuun asti samoina, ja TPV sai poistua Länsi-Tampereelta kolme pistettä plakkarissa.

Tämä miellytti päävalmentaja Ash Civiliä, joka antoi tunnustusta vastustajalle: - PP-70:llä oli selkeä pelityyli ja vaarallisia pelaajia. Meidän täytyy jatkossa parantaa peliämme pallottomana. Näissä tilanteissa on oltava kärsivällinen ja huolellinen. Yleisesti ottaen puolustimme kuitenkin hyvin.

Emme käyttäneet saamiamme maalipaikkoja, mikä teki loppupelistä vaikeampaa. Silti joukkue osoitti sitoutuneisuutta ja saimme pidettyä johdon loppuun asti. Ensi perjantaina TKT on erilainen vastus, mutta valmistaudumme otteluun huolellisesti kuten aina.

Ottelun maalit:

8’ 0-1 Keväänranta
24’ 0-2 Lehti
62’ 1-2 Kajander

(0-2)
8'MaaliKeväänranta Tino
24'MaaliLehti Tuomas
62'MaaliKajander Emil