Edustus Naiset, Naisten Kakkonen

TPV Naiset - Härmä  1 - 7

Kauppi 2 TN

Kylmä alku kaudelle

Koska äitienpäivän valmistelujen pitäisi olla jo pitkällä, niin otetaan tämän pelin jälkeen vain nopeat kommentit: Valmentaja Mikko Lepistö, 1-7 tappio kauden avauksesta. Ei lähtenyt hyvin, mikä fiilis valmentajalla?

"Tottakai ärsyttää huolella,mutta on tää hyvin ymmärrettävää. Valmistautumiseen nähden ihmeen hyvä startti. Ihan kauhea tulos, mutta täytyy nähdä sen taakse. 20 minuuttia peli kehittyi meille suotuisasti ja se on hyvä. Tottakai tehdään muutoksia ja opitaan tästä paljonkin.

Piti olla mukava jalkapallosade, mutta kyllä vihmoi. Enemmän me vietiin jopa peliä, eikä vain palloa. Koko tuon 20.min ajan me kuitenkin oltiin myös pienissä vaikeuksissa Härmän kanssa.
Parhaille maalipaikoille oli tänään vaikeaa päästä ja vastustaja loi hyvillä valinnoilla muutaman paikan itse. Hyvä jengi ja selkeät vahvuudet."

Hyökkäyksiä oli vaikeaa viedä loppuun asti?

"Meillä peli näytti vaikealta. Väärä pelivalinta alkuun ja Venlan vaihto harmittaa. Lähdettiin pelaamaan meille tyypillisesti lyhyellä ja ottamaan heti hommaa haltuun, mutta se oli todella huono valinta tänään. Oman pelin pelaaminen kostautui. Ei me saatu varsinkaan ekalla jaksolla Pumaa kiinni, pallo poltti kaikilla ja vastustaja käänteli hyviä paikkoja. Ei oltu vaan tarpeeksi hyviä tänään kukaan ekalla jaksolla ja se johtui pitkälti tuosta pelitavasta ja naruista, joista vedettiin. Rentous puuttui ihan täysin ja silloin pitäisi pelata toisin.

Ainakin paljon saatiin mukaan. Tässä hetkessä ja vain tätä tappiota miettiessä, ihan sama paljon hävittiin. Nyt tiedetään tosi hyvin, miten ei voi pelata. Melkein parempi valinta pelaajalta oli tänään Härmän 0-3 maalin jälkeen yrittää säästellä.

Flunssat vaikuttavat ja tänään meidän olisi pitänyt päästä johtoon ensin voidaksemme voittaa. Härmä teki pari maalia tuomareiden fair-play sekoilun jälkeen ja ei meillä ollut tänään virtaa kolmen tekemiseen. Yritettiin kuitenkin hakea maalia ja kun ei me puolustettu joukkueena, niin numerot repesivät."

Tunteita herättänyt tilanne nähtiin 24.minuutilla, kun Härmä teki 0-1 maalin TPV:n topparin oltua pitkään loukkaantuneena kentän pinnassa. Jostain täysin käsittämättömästä syystä tuomari päätti jatkaa peliä ja Härmä kävi iskemässä palloa maaliin.

"Meni kyllä tunteisiin toi tuomarin päätös. Ihan aiheesta tosin, kyseenalaisen maalin jos hyväksyy niin valmentajan kuuluu siitä sanoa. Pallo liikkui jo kerran poispäin ja silti peli sai jatkua. Hyvin harva pelaaja tällä tasolla näyttelee isoa loukkaantumista. Pelin kannalta oli myös sääli, meillä meni pasmat sekaisin tuosta tilanteesta ja se on ihan normaalia. Tärkeä juttu kaudelle myös, keskittyminen ei saa herpaantua.

Entäs tästä eteenpäin?

"Voitto olisi ollut parempi, mutta kyllä olisi voitto ollut hieman myös huijaava tulos. Jos piti tämä peli hävitä, niin tulkoon sitten tällä tuloksella . Joskus joukkue tarvitsee tämänkin tuloksen ja nyt meidän pitää reagoida oikein. Toisaalta pelaajien pitää käsitellä tulos oikein. Voittajia tälläisen tuloksen pitää tehdä eikä toisinpäin.
Me tullaan parantamaan tosi paljon, jos vaan saadaan joukkue pysymään terveenä. Ei tästä ole mulla epäilystäkään."

Kiitos kommenteista!

TPV:n Veteraaniajoston lahjoittamat parhaan pelaajan palkinnot jaettiin vierailleen Härmän Noora Kauraselle ja kotijoukkueen Suvi Taivassalolle.

Tulospalvelu / Naisten Kakkonen: TPV-Härmä

TPV jatkaa seuraavaan peliin, jossa vastaan asettuu kovaksi joukkueeksi lohkoon povattu Espoolainen EPS. Vieraskentällä pelattava ottelu käynnistyy 15.5. Klo.14.30

1 - 7

Härmä
(0-3)
24'MaaliKauranen Noora
29'MaaliKauranen Noora
33'MaaliKauranen Noora
49'MaaliKauranen Noora
52'MaaliKauranen Noora
61'MaaliNiemi Iida
63'MaaliSiren Rosa
63'MaalisyöttöKurtti Tintti
86'MaaliJärvenpää Mira