TPV tositoimissa Pyynikillä
Edustus MiehetJulkaistu: 10.06.2022 15.53

TPV tositoimissa Pyynikillä

Lauantaina lohkon kärkijoukkue TPV ottelee Pyynikillä Tampere Unitedin kakkosjoukkueen kanssa. Ottelu alkaa klo 18.

Tamun kakkosjoukkue on aloittanut kautensa vaihtelevin ottein. Joukkueella on seitsemästä pelistä plakkarissa yhdeksän pistettä, mutta puhtaasti peliesityksiä arvioimalla pistepussissa voisi olla täytettä hieman enemmänkin. Voikin hyvällä syyllä sanoa, että joukkue on ”tauluaan” vaarallisempi. Tätä mieltä on myös aikaisemmin Tamua edustanut Po Law:

- Tamu/2 on hyvänä päivänään todella iskukykyinen joukkue, eikä heitä todellakaan sovi aliarvioida. Vaikka kaikki pelit eivät heillä ole menneet suunnitelmien mukaan, on joukkueessa tosi hyviä yksilöitä, eli taitoa löytyy. Tamussa on meille monia tuttuja pelaajia.

Po Law on itse toipumassa pitemmän ajan vaatineesta loukkaantumisesta: - On kyllä tuntunut mahtavalta olla kehissä pitkän loukkaantumisen jälkeen: koko viikon on ollut hyvä meininki päällä, ja muutenkin tosi hyvä fiilis. Olen ollut jo kakkosjoukkueen mukana, ja saanut sitä myötä vähän tatsia alle. Toivottavasti huomenna pääsee tosissaan pelaamaan.

Ash Civil valottaa hieman pelaajatilannetta: - Tällä hetkellä meillä on pari loukkaantumista ja yksi flunssapotilas, mutta muuten tilanne on aika vakaa. Me olemme joka tapauksessa vahvoja ja hyvin valmistautuneita. Odotamme lauantain matsia, niin kuin vastustajan leirissäkin tunnutaan tekevän.

- Vastustajan riveissä on tuttuja kasvoja. Toinen erityispiirre on Pyynikin kentän pieni koko, josta olemme keskustelleet: emme voi pelata siellä samalla tavalla kuin Kaupissa. Kentän koosta on meille sekä haittaa että hyötyä. Toivottavasti Pyynikille tulee hyvin porukkaa molempien joukkueiden kannattajista.

Tampere Unitedin leiristä tiedotettiin ottelujärjestelyistä seuraavaa:

Kulku stadionille on pääportista. F.E Sillanpäänkadun puolelta. Otteluun on 5€ sisäänpääsymaksu. Lippuja voi ostaa ennakkoon samaan hintaan Tiketistä.

Vieraskannattajille on varattu oma katsomonosa Pyynikin katsomon kaupunginpuoleiseen päätyyn, ja oma anniskelualue kentän kaupungin puolella olevassa valkoisessa teltassa.

Pyynikin aurinkokatsomon puolella on kaksi bajamajaa, joita suosittelemme vieraskannattajien käyttävän.

Vieraskannattajat voivat käyttää normaalisti stadonin palveluita kuten grilliä, mutta toivomme että käyttävät omaa katsomonosaa ja anniskelu-aluetta.

Liput ja bannerit ovat sallittuja. Ryhmän bannerin voi kiinnittää aitaan katsomon edessä.

Pyrotekniikka ja muut vaaralliset esineet ovat tavalliseen tapaan kielletty. Omia juomia ei luonnollisesti voi myöskään tuoda stadionille.