18
ELO
19.00
Edustus Miehet, Miesten Kolmonen

PP-70 - TPV   1 - 2

Lamminpään Urheilukenttä N

TPV vierailee Lamminpäässä

Torstaina TPV vierailee Lamminpäässä, jossa isäntänä on PP-70. Ottelu alkaa klo 19:00 ja pelialustana on Lamminpään kentän silkkinen luonnonnurmi.

Punakone on tehnyt kahdessa viime ottelussaan peräti 20 maalia, joten joukkueen maaliero näyttää tällä hetkellä todella kovalta. Viime kotiottelussa PJK sinnitteli mukana lähes 70 minuuttia, mutta lopussa Paltsarit näyttivät todellisen tasonsa.

PP-70 puolestaan vankisti TPV:n sarjajohtoa niistämällä NoPSilta vieraspisteen. Vaikka Länsi-Tampereen ylpeys on hieman ailahdellut, kyseessä on parhaimmillaan todella hyvä nippu. Kevätkierroksella Kaupissa TPV onnistui voittamaan PP-70:n vain 1-0: ottelun ainoan maalin iski silloin Tuomas Lehti.

Päävalmentaja Ash Civil ei ota vastusta todellakaan kevyesti: - PP-70 osaa kyllä tehdä elämämme vaikeaksi. Heidän tasapelinsä Nokialla satoi meidän laariimme. Jos jatkamme otteitamme nähdyn kaltaisina, meillä pitäisi olla kaikki hyvin. Mutta meidän pitää olla koko ajan kärsivällisiä, eikä mentaalinen puoli saa falskata yhdessäkään matsissa.

Ash tykkää Lamminpään luonnonurmesta. – Se on niin hyvässä kunnossa, että voimme toteuttaa normaalia pelisuunnitelmaamme, eikä mitään ihmeempää tarvitse muuttaa. Pelaajapuoli on melko stabiili: saamme viime perjantaina estyneen Tommi Smeetsin mukaan.

Tilastot
PP-70

1 - 2

(0-2)
8'MaaliKeväänranta Tino
24'MaaliLehti Tuomas
62'MaaliKajander Emil

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista