3
SYY
18.00
Edustus Miehet, Miesten Kolmonen

TP-T - TPV   1 - 3

Kauppi 3 TN

Punakone valmiina TP-T:n juhlaotteluun

TPV saa lauantaina kunnian olla vastustajana Tampereen Peli-Tovereiden 75-vuotista taivalta juhlistavassa ottelussa. Klo 18 alkavassa ottelussa on myös TPV:n kotiotteluista tutut oheispalvelut, ja ottelun jälkeen jäädään vielä jatkoille haastattelujen ja muun tunnelmoinnin merkeissä.

Vuonna 1947 perustettu TP-T on edelleen elinvoimainen kaupunginosaseura, jolla on vahvat amurilaiset perinteet. Onkin ilo päästä juhlimaan yhdessä Peli-Toverien kanssa lauantaina.

Punakoneen syyskuu on täynnä merkityksellisiä pelejä, mutta päävalmentaja Ash Civil pitää jalat maassa. – Tämä ottelu on iso sekä juhlan että meidän tilanteemme kannalta. TP-T on ainoa meiltä pisteitä tällä kaudella niistänyt joukkue, joten haluamme tällä kertaa olla kovassa iskussa heidän juhlapelissään ja voittaa tämän ottelun.

Vaikka lähiviikot ovat todella tärkeitä, valmennus etenee joukkueen kanssa ottelu kerrallaan: - Keskustelemme asioista aina fokusoituen tähän hetkeen, ja mietimme miten voimme edelleen parantaa suoritustamme. Jos saamme pidettyä fokuksen kasassa, meillä on hyvät mahdollisuudet jatkaa voittojen tiellä.

Pelaajapuolella Tommi Smeets joutuu huilaamaan viime ottelussa tulleen kolhun vuoksi jonkun aikaa, joten tältä osin keskikentällä nähdään muutoksia.

Lauantain otteluun pääsyliput maksavat 5€ - alle 15-vuotiaat ilmaiseksi. Oheispalveluina ovat makkara- ja kahvikioski sekä anniskelualue.

Tilastot
TP-T

1 - 3

(1-2)
10'MaaliTuomi Roope
18'MaaliLehti Tuomas
33'MaaliChouaib Amin
68'MaaliLaw Po

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista