Esittely
Klo 15:00 Menkalan tekonurmi
Mar

Ennakkoinfo

Kokoontuminen 14:30 Nokia Menkala.

Harjoituspeli NoPS - TPV P17/2

Tänään pelasimme Nokialla Menkalassa harjoituspelin NoPS:a vastaan. Olimme pelillisesti paljon edellä vastustajaa ja lopputulos olisi voinut paremmmalla viimeistelyllä olla huomattavasti suurempi meille. Voitto kuitenkin tuli 4-0. Hyvää pelissä oli hieno puolustustyöskentely koko joukkueena ja ajoittain erittäin hieno ja nopea pallonliikuttelu. Aina kun liikutimme nopeasti palloa oli vastustajalla vaikeuksia pysyä pelissä mukana. Kun taas jäätiin kuljettamaan tai pitämään palloa pääsi vastustaja organisoituun puolustukseen ja riistoihin. Laitoja ei käytetty kunnolla nopeisiin hyökkäyksiin ja vastustajan puolustusmuodon hajoittamiseen, ajoittan kyllä tehttin näin ja päästiin lähes aina maalipaikkaan. Kaiken kaikkiaan hyvä peli pojilta ja antaa uskoa seuraaviin vielä kovempiin harjoituspeleihin.

Maalintekijät: Remu, Farhad, Juuso ja Farhad.

Ei liveseurantaa

Tilastot