Välipäiväturnauksessa neljä mukavaa peliä
Julkaistu: 31.12.2018 00.00

Välipäiväturnauksessa neljä mukavaa peliä

Sunnuntaina TPV Cityn pojat kokivat ensimmäistä kertaa TPV:n perinteisen välipäiväturnauksen. Pitkä neljän ottelun päivä, mutta mukavasti 13 pelaajaa yhteensä pääsi päivän aikana mukaan. Muutama taisteli läpi kaikki pelit aamuyhdeksästä iltapäiväviiteen.

Aamupäivän otteluissa kohdattiin jo tuttuja vastustajia, Leki ja NoPS. Hyvät ja tasaiset pelit päättyivät molemmat maalin voittoon.Iltapäivällä vastaan tuli Valkeakosken Nappulaliigan taitava ja kookkaampi ryhmä, joka voittikin turnauksessa kaikki pelinsä. Vastustajan osoittautuessa vahvemmaksi meidän poikien keskittyminen karkasi muihin asioihin ja loppunumeroista tuli aikamoiset. Viimeisessä pelissä ViiPV:n puhti ei enää riittänyt loppuun asti, ja TPV City päätti turnauksen myös tuloksellisesti iloisesti.

Tärkeintä on kuitenkin nähdä, että peleissä on iloinen ilme ja mukavaa. Moni pelaaja on selvästi kehittynyt ja löytää pelaamisen ideaa, vaikka maalintekoon ei vielä pääsisikään.

Turnauksen päätteeksi jaettiin kaikille mitalit hienoista peleistä. Joukkueen tsempparina palkittiin tällä kertaa Luca M.

Seuran uusimmat