TPV P12 voitti kultaa KaaPo 60-vuotisjuhlaturnauksessa 25.8.2018
Julkaistu: 25.08.2018 00.00

TPV P12 voitti kultaa KaaPo 60-vuotisjuhlaturnauksessa 25.8.2018

Lauantaina 25.8.2018 TPV P12 joukkueella oli aikainen herätys, kun matka kohti Kaarinaa alkoi jo klo 6:30. Edessä oli KaaPo 60-vuotisjuhlaturnaus, mihin pojat osallistuivat kahdella joukkueella P13 Kilpa ja P12 Haaste -sarjoihin. Reissuun lähdettiin TPV:n bussilla ja kuljettajana meillä oli jo tutuksi tullut Mara. Toimihenkilöistä Ville, Joni, Tuomo ja Anne saivat levätä matkan ajan ja nauttia kyydistä.

Kaarinassa ensimmäiset pelit molemmilla joukkueilla alkoivat klo 9:30 nurmikentillä, jotka olivat todella hyvässä kunnossa. Sääkin oli heti aamusta aurinkoinen ja lämmin. Alkulämpöjä ottamassa.

P12 H sarjassa TPV voitti EPS:n 5-0. Interin kanssa pojat pelasivat tasan 0-0, vaikka pelin alku oli TPV:ltä tuskainen ja laukauksia kohti omaa maalia suorastaan sateli. Allu pelasi maalilla kuitenkin hienosti ja tasapeli oli lopputuloksena. KaaPo Mustan TPV:n pojat voittivat 2-0 ja viimeisestä pelistä Peimari Unitedia vastaan TPV pelasi tasan 1-1. Ihmetystä herätti kyllä pelin lopussa Peimari Unitedille myönnetty pilkku, josta tekivät tuon 1-1 tasoituksen. Tuloksena oli siis 2 voittoa ja 2 tasapeliä ja koko sarjan voitto.

P13 Kilpa sarjassa TPV:n pojat eivät pärjänneet aivan yhtä hyvin. Pojat hävisivät ottelunsa KaaPo P13 vastaan 0-3. LTU P13 vastaan pelasimme tasan 0-0, samoin ÅIFK vastaan tuloksena oli 0-0 tasapeli. FC Inter Musta voitti TPV:n 3-0. KaaPo P12 peli TPV:tä vastaan päättyi meidän voittoon 2-0. Viimeisen pelin pojat hävisivät EuPa:lle 1-2.

Pelien välissä pojat törmäsivät Ville Vikingiin ja halukkaat saivat Villeltä halit.

Tsempparipalkinnon P12 sarjassa TPV:stä sai Uki Riihimäki.

P12 H sarjan voittajajoukkueen pojat palkintojenjaossa. Nyt pojat saivat kultamitalit kaulaan ja turnausdiplomit jaoimme pojille paluumatkalla bussissa.

Voittajajoukkueessa pelasivat vasemmalta oikealle: Leo Kiiski, Roni-Valtteri Lehmusto, Juho Jokipii, Paavo Aarnio, Tuomas Karsa, Leo Puonti, Sisu Pääkkönen, Tommi Pirttijärvi, Uki Riihimäki ja edessä pokaalin kanssa Aleksi Nikoskelainen. Joukkueen valmentajana toimi Joni Virtanen kuvassa takana.

Voittopokaali lähti heti kiertämään joukkueessa pelanneiden pelaajien kesken.

Paluumatkalla pysähdyimme Auran ABC:lle vielä syömään ja pitkä, mutta voitokas pelireissumme päättyi Lahdesjärven ABC:lle klo 20 aikaan. Suuret kiitokset jälleen kaikille mukana olleille toimihenkilöille.



Seuran uusimmat