F6 Futiseskari - jalkapalloa uusille innokkaille lapsille
Julkaistu: 26.04.2018 00.00

F6 Futiseskari - jalkapalloa uusille innokkaille lapsille

F6 Futiseskari on TPV:n uusin joukkue, jonka "runkoikäluokka" on 2012-syntyneet mutta mukana on jalkapallosta innostuneita 2011-2013 syntyneitä poikia ja tyttöjä.

Futiseskari-ryhmä sai alkunsa prinssi- ja prinsessafutikseen viime kesänä osallistuneista, jotka jatkoivat syyskuusta alkaen harjoittelua kerran viikossa Takahuhdin koululla. Mukaan on matkan varrella tullut uusia innokkaita.

Talvella Futiseskarissa harjoiteltiin perustaitoja niin kehonhallinnan, pallonkäsittelyn kuin ryhmässä toimimisen osalta. Unohtamatta tietysti leikkejä ja pelaamista.

Viime tiistaina joukkue siirtyi ulos ja kesäkaudelle. Touko-syyskuussa ryhmä osallistuu omana joukkueenaan TPV:n Futiskubin F6-kaupunginosasarjaan ja -turnauksiin. Joukkueen vetäjinä toimivat naisten edustusjoukkueen Lotta Marjamäki sekä naisten / B-tyttöjen Sara Vuolle.

Touko- ja kesäkuussa ryhmä harjoittelee pääasiassa Kaukajärven tekonurmella. Toukokuussa tiistaisin ja kesäkuussa keskiviikkoisin. Tarkemmat harjoitusajat joukkueen sivuilla.

Joukkueeseen mahtuu mukaan lisää jalkapallosta kiinnostuneita lapsia. Taitovaatimuksia ei ole, vaan mukaan riittää into kokeilla hyvää harrastusta. Harjoituksiin kannattaa tulla rohkeasti mukaan kokeilemaan (ei ennakkoilmoittautumista)!

Tiedustelut Niko Honkonen (040837168 / niko.honkonen@yahoo.com)

Seuran uusimmat