SärkkäCup 2018
Julkaistu: 04.07.2018 00.00

SärkkäCup 2018

SärkkäCup pelattiin Kaupin nurmilla 29.6 - 1.7. Joukkueemme osallistui sinne kahden peliryhmän voimin. Pelasimme eri alkulohkoissa, mutta samaa D12 -ykkönen sarjaa. Alkulohkoissa oli tiukkoja vääntöjä, ja meiltä paljon hyviä tilanteita. Valkoisella joukkueella oli vähän haasteita viimeistelyssä, ja tämän takia lopputulokset kääntyivät vastustajalle. Punaisella joukkueella maalien viimeistely onnistui, ja alkulohkon jälkeen oli taskussa kolme voittoa ja kaksi tasapeliä. Sillä tuloksella irtosi lohkovoitto ja paikka sijoitusotteluihin.


Valmentajien ohjeet täytyy kuunnella hyvin ennen peliä.


Valkoisen tiukka vääntö KäPaa vastaan. Turnauksen paras peli Valkoiselta, hieno taisteluasenne!


Punaisen tiukkaa vääntöä.


Nyt hyökätään!!


Hyvä ryhmittäytyminen kulmatilanteessa.


Kumpi vie? Oskari tietysti!

Valkoisen hyvästä taistelusta ja monesta tasaisesta pelistä huolimatta otteluiden lopputulokset kääntyivät vastustajille. Pojat tsemppasivat hyvin ja jaksoivat vääntää loppuun asti. Harmillisesti viimeisen pelin vastustaja lähti takaisin kotiinsa Viroon jo ennen peliä, ja siitä tuli meille luovutusvoitto. Olisimme kyllä mielellämme vielä viimeisenkin pelin pelanneet.


Punainen joukkue otti tärkeät voitot sijoituspeleistä, ja häviämättä yhtään ottelua otti koko 24 joukkueen sarjan voiton! Onnittelut pojille!


Seuran uusimmat