Edustusjoukkueen harjoitukset alkavat kuun lopulla
Edustus MiehetJulkaistu: 21.11.2022 09.48

Edustusjoukkueen harjoitukset alkavat kuun lopulla

TPV:n edustusjoukkue on kauden 2022 jälkeen pysytellyt radiohiljaisuudessa, mutta ensimmäisiä sopimusuutisia tulevalle kaudelle on odotettavissa vielä marraskuun aikana. Keskusteluja on käyty hyvässä hengessä viime kauden pelaajien kanssa. Myös uusia, mielenkiintoisia kasvoja on mukana keskusteluissa.

Päävalmentaja Ash Civil valottaa hieman keskusteluja pelaajien kanssa: - Tunnustelut aloitettiin hyvin pian kauden jälkeen, ja yleisesti ottaen kaikki olivat tuoreeltaan todella väsyneitä ja pettyneitä. Kausi oli pitkä ja kuluttava monessakin mielessä. Myös valmennuksella on mennyt aikaa asioiden sulatteluun. Keskusteluissa on edetty rauhallisesti, mutta odotan kyllä edistystä hyvin pian. Yleisesti ottaen viime kauden joukkueella oli mahtava yhteishenki, minkä päälle on hyvä rakentaa.

Edustusjoukkue aloittaa harjoittelun marraskuun viimeisellä viikolla. Aikataulu on osapuilleen sama kuin ennen kautta 2022. Päävalmentajalla on pre-seasonille selvät sävelet: - Osa pelaajista tulee aloittamaan harjoittelun aikaisemmin, ja joidenkin kanssa on sovittu hieman myöhäisemmästä ajankohdasta. Aloitamme ihan perusasioista ja jatkamme siitä, mihin viime kaudella jäimme. Myös harjoitusotteluita tullaan pelaamaan tuttuun tapaan, ja niistä tiedotetaan heti kun se on mahdollista.

Sopimusuutisista tullaan tiedottamaan sekä TPV Edustusjoukkueen kotisivuilla kuten myös TPV:n somekanavilla.